Μητσοτάκης στο Βερολίνο: Με στρατιωτικές τιμές η υποδοχή από τη Μέρκελ

Μητσοτάκης στο Βερολίνο: Με στρατιωτικές τιμές η υποδοχή από τη Μέρκελ

Με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συναντάται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Η υποδοχή του πρωθυπουργού έγινε με απόδοση στρατιωτικών τιμών, ενώ οι δύο ηγέτες άκουσαν καθιστοί την ανάκρουση των εθνικών ύμνων, τακτική που ακολουθεί εκτός πρωτοκόλλου η κυρία Μέρκελ μετά τα επεισόδια κατά τα οποία καταγράφηκε να τρέμει.  


Οι προγραμματισμένες κοινές τους δηλώσεις είναι για τις 14.15, ενώ το κλίμα στις έως τώρα συναντήσεις είναι ιδιαίτερα θερμό, όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.




mits01
mits02
IMAG0252

merk

Καλό κλίμα στη συνάντηση με Σολτς

Στη συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς αναφέρεται το Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς υποδέχεται τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο υπουργείο Οικονομικών. Ένα από τα πολλά ζητήματα στα οποία θα αναφερθούν, είναι η οικονομική πολιτική της νέας ελληνικής κυβέρνησης», προστίθεται στην ίδια ανάρτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η συζήτηση εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Antrittsbesuch in Deutschland 🇩🇪🇬🇷: Bundesfinanzminister @OlafScholz begrüßt Griechenlands Premierminister Kyriakos Mitsotakis @PrimeministerGR im Bundesfinanzministerium. Eines ihrer zahlreichen Gesprächsthemen ist die Finanzpolitik der neuen griechischen Regierung.
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη BMF
epirusblog.gr
5 of 5
Μητσοτάκης στο Βερολίνο: Με στρατιωτικές τιμές η υποδοχή από τη Μέρκελ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2133445900264117595
item