Πάρος: Λουκέτο από την ΑΑΔΕ στο beach bar restaurant «Aspro» Πάρος: Λουκέτο από την ΑΑΔΕ στο beach bar restaurant «Aspro» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πάρος: Λουκέτο από την ΑΑΔΕ στο beach bar restaurant «Aspro»

Πάρος: Λουκέτο από την ΑΑΔΕ στο beach bar restaurant «Aspro»

Στο κλείσιμο για 48 ώρες του γνωστού beach bar restaurant, Aspro, στην Πάρο, προχώρησαν χθες το απόγευμα οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι συνεχίζουν να οργώνουν τις Κυκλάδες και όλο το Αιγαίο. 

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο γνωστό κατάστημα, που θεωρείται το Nammos της Πάρου, διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις για 17 παραγγελίες και προχώρησαν άμεσα στην εφαρμογή του νόμου, ο οποίος προβλέπει το διήμερο λουκέτο. 


paros1

Μάλιστα, οι δικηγόροι της επιχείρησης προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Σύρου, ζητώντας αναστολή της απόφασης, χωρίς όμως να γίνει δεκτό το αίτημά τους. 

Από το πρωί, επώνυμοι πελάτες, που είχαν κάνει κράτηση για ξαπλώστρες και ομπρέλα, πήγαν στο σημείο, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί, και έφυγαν άπραγοι. 


paros2

Παραβάσεις και στη Νάξο

Παράλληλα, οι ράμπο της ΑΑΔΕ εντόπισαν και καταλόγισαν πρόστιμα και ποινές σε τέσσερα σκάφη στη Νάξο, που μετέφεραν τουρίστες χωρίς κανένα νόμιμο φορολογικό παραστατικό, ενώ έβαλαν 48ωρο λουκέτο και σε γνωστό club του νησιού. 

paros3

paros5

Τι απαντούν από την επιχείρηση «Aspro

louketo
epirusblog.gr
5 of 5
Πάρος: Λουκέτο από την ΑΑΔΕ στο beach bar restaurant «Aspro»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4639465314534586880
Σχόλια
item