Αίγιο: Σε Ψυχιατρείο ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Αίγιο: Σε Ψυχιατρείο ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Νέα εξέλιξη έρχεται στο φως, σχετικά με την υπόθεση του 28χρονου οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε μια γιαγιά με το εγγονάκι της στο Αίγιο και προκάλεσε σάλο στην κοινή γνώμη.

Οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας και Ιωάννης Σαμέλης που ανέλαβαν την υπεράσπιση του 28χρονου οδηγού υποστηρίζουν πως ο οδηγός βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και επιθυμούν να μιλήσουν με την οικογένεια των θυμάτων.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου του, Ιωάννη Σαμέλη, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, ο 28χρονος φαίνεται να είναι συντετριμμένος από το κακό που προκάλεσε και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο Ψυχιατρικό Πεντέλης.

Επιπλέον, ο δικηγόρος του 28χρονου τονίζει πως όταν έπεσε στην θάλασσα δεν ήταν γιατί προσπάθησε να διαφύγει αλλά γιατί ήθελε να αυτοκτονήσει.

Στις σημερινές δηλώσεις του ο δικηγόρος ανέφερε χαρακτηριστικά:


"Αρχικά, να σας μεταφέρω τα αισθήματα συντριβής του εντολέα μου. Μια ανθρώπινη συγγνώμη προς την οικογένεια, η οποία προφανώς και δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο τους, είναι, όμως, το ελάχιστο που μπορεί να εκφράσει την παρούσα στιγμή ο εντολέας μου, ο οποίος οφείλω να σας ενημερώσω ότι είναι και αυτός σε μια κατάσταση ψυχολογικού σοκ.

Σας δίνω την πληροφορία ότι ήδη από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Πεντέλης στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ήδη από τη Δευτέρα είχε εξεταστεί από τους νοσηλευτές και από χθες έχει εισαχθεί στο Ψυχιατρικό.

Τη στιγμή του τροχαίου υπέστη ένα ψυχολογικό σοκ, δημιουργήθηκε μια κρίση πανικού. Να προσθέσω ότι είναι ανακριβής η πληροφορία ότι προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης, είναι εξωπραγματικό αυτό. Το παιδί έπεσε στη θάλασσα με αυτοκτονικές τάσεις. Οι πληροφορίες για διαφυγή και για το σκάφος που κρύφτηκε, δεν ισχύουν."


Ο δικηγόρος του 28χρονου περιέγραψε τις στιγμές μετά το τροχαίο ως εξής:

"Άφησε την κοπέλα στο σπίτι της σε κατάσταση σοκ. Πήγε στο σπίτι του που είναι πάνω στη θάλασσα, έπεσε μέσα στη θάλασσα, και τον τράβηξε ο αδερφός του. Η μητέρα του πήγε στο σημείο του δυστυχήματος για να βοηθήσει τους ανθρώπους που νόμιζε ότι ήταν τραυματίες και να τους συνοδεύσει στο ασθενοφόρο. Δυστυχώς, είδε την τραγική κατάληξη."
Τέλος, προσέθεσε πως ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος επειδή  η δικογραφία του βρίσκεται ακόμα στην Τροχαία Πατρών, και διαψεύδει τις φήμες περί ευνοϊκής μεταχείρισης.


epirusblog.gr
5 of 5
Αίγιο: Σε Ψυχιατρείο ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1931627459785606090
item