Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Παντού μαζί! Η νέα βραδινή έξοδος του ζευγαριού [pics]

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Παντού μαζί! Η νέα βραδινή έξοδος του ζευγαριού [pics]
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι ενάμιση χρόνο μαζί και παραμένουν ερωτευμένοι όπως στις αρχές της γνωριμίας τους, ενώ βλέπουν τη σχέση τους καθημερινά να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.
Χαμηλών τόνων και οι δύο, μιλούν σπάνια για την προσωπική τους ζωή και αποφεύγουν τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις. Ωστόσο, οι αναρτήσεις που κατά καιρούς κάνει ο ένας για τον άλλο στα social media μαρτυρούν πώς διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους.
Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και, όπως σας είχαμε γράψει πρόσφατα, αποφάσισε να συνεργαστεί τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο. 
Οι δύο ηθοποιοί, που ζουν έναν… πρωτοσέλιδο έρωτα, πρόκειται να συμπράξουν στο θεατρικό sequel της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», το οποίο υπογράφει και σκηνοθετεί η Μιμή Ντενίση
Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», που θα ανέβει το ερχόμενο φθινόπωρο στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Ακόμα, ήδη από τις αρχές Ιουνίου, βρίσκονται καθημερινά γυρίσματα για τη νέα ταινία «Για Πάντα», παραγωγής του Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσουν. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία με ανατρεπτικό φινάλε, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά του 2020. 
Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα υποδυθούν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, κάτι το οποίο δεν θα τους είναι καθόλου δύσκολο, αφού στην πραγματική ζωή οι δύο ηθοποιοί βιώνουν έναν πολύ δυνατό έρωτα.
Οι υποχρεώσεις τους είναι πολλές και ο ελεύθερος χρόνος τους αρκετά περιορισμένος. Οπότε, όταν τα επαγγελματικά τους το επιτρέπουν, φροντίζουν να περνούν όμορφες και εποικοδομητικές στιγμές μαζί, πραγματοποιώντας εξόδους για φαγητό, σε θεατρικές παραστάσεις, αλλά και κάνοντας κοντινές αποδράσεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Πρόσφατα, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Άλσος, στο Πεδίον του Άρεως, όπου παρακολούθησαν το νέο θεατρικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά«, των Θανάση Παπαθανασίουκαι Μιχάλη Ρέππα
Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την άφιξή τους στον χώρο, ευδιάθετους και απόλυτα ταιριαστούς, αλλά και αφού κάθισαν στις θέσεις τους και συζητούσαν χαλαρά μέχρι να ανοίξει η αυλαία. 
Μετά το τέλος, βέβαια, δεν δίστασαν να βρεθούν στα καμαρίνια, να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές και να ποζάρουν μαζί τους.
Δες τις φωτογραφίες:




epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Παντού μαζί! Η νέα βραδινή έξοδος του ζευγαριού [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7526214377104016926
item