Ήπειρος: ΜΕ ΡΑΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΑΡΑΧΘΟ ΚΑΙ FUL MOON PARTY ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ACTIVE SUNDAYS"



PictureΟ Ιούλιος και η σεζόν για φέτος κλείνει δυνατά με την παρέα των Active Sundays, οι οποίοι σχεδιάζουν να απολαύσουν την πανσέληνο στον αγαπημένο Άραχθο ποταμό, με rafting, αλλά και πάρτι, που θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές στο ιδιαίτερο τοπίο...
Συγκεκριμένα, οι Active Sundays σε συνεργασία με την Alpine Zone διοργανώνουν το μεγαλύτερο και πιο ξεσηκωτικό ActiveRiverParty της χρονιάς, συνδυάζοντας νυχτερινή κατάβαση rafting στον παιχνιδιάρικο Άραχθο με το φως του φεγγαριού και γλέντι μέχρι το πρωί με μουσική στις όχθες του ποταμού!

​Με γνώμονα την ασφάλεια και την εξειδίκευση, η παρέα των Active Sundays θα χαρεί τα γάργαρα νερά του Άραχθου στα Τζουμέρκα σε μια 3-ωρη καταπληκτική κατάβαση χορταστικού, νυχτερινού rafting μια και στη συγκεκριμένη περιοχή είναι από τις πιο παιχνιδιάρικες και ενδιαφέρουσες από άποψης περιπέτειας διαδρομές σε ένα φανταστικό τοπίο με κατακόρυφα βράχια, πανέμορφη παρόχθια βλάστηση με πυκνά δέντρα, καταρράκτες και παλιά γεφύρια.

Το rafting θα πραγματοποιηθεί από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους οδηγούς ποταμού, γνώστες του αντικειμένου, με πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο ποτάμι. 

Με μακρόχονη πείρα στο rafting σε όλη την Ελλάδα και το ατού των πιο σύγχρονων εγκαταστάσεων (και κοντά στο ποτάμι) και εξοπλισμού, οι οδηγοί είναι ευγενικοί και εμψυχωτικοί, με ευχάριστη διάθεση για παιχνίδι και διασκέδαση μέσα στο υδάτινο στοιχείο, μια επιπρόσθετη παράμετρος πλέον συνυφασμένη με μια Active περιπέτεια.

Μετά το rafting, θα γίνει BBQ και πάρτυ στο χώρο τερματισμού, ενώ την επόμενη μέρα, μετά το χαλαρό πρωινό θα μεταφερθείτε για βόλτα στα Ιωάννινα πριν την αναχώρηση για Αθήνα.

Δηλώστε συμμετοχή το αργότερο μέχρι 10 Ιουλίου, είτε για Full Ticket που περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Αθήνα, διανυκτέρευση σε 5* ξενοδοχείο και συμμετοχή στο rafting, BBQ και Party ή Economy Ticket που ΔΕΝ περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Αθήνα, αλλά περιλαμβάνει παροχή χώρου για μία διανυκτέρευση με δική σας μικρή σκηνή σε προκαθορισμένο χώρο στην περιοχή της περιπέτειας και συμμετοχή στο rafting, BBQ και Party ή Action Only Ticket που περιλαμβάνει μόνο συμμετοχή στο rafting, BBQ και Party (δηλαδή έρχεστε με δικό σας μέσο, διανυκτερεύετε σε όποιο ξενοδοχείο/δωμάτια επιιυμείτε και πρέπει να είστε παρόντες για τις δραστηριότητες σε συγκεκριμένη ώρα/χώρο). 

Οι τιμές κυμαίνονται από 70 ευρώ (χωρίς μεταφορές και διαμονή), μέχρι 150 ευρώ για full ticket ή 100 ευρώ για Economy ticket και η περιπέτεια θα πραγματοποιηθεί 13-14/7.
epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: ΜΕ ΡΑΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΑΡΑΧΘΟ ΚΑΙ FUL MOON PARTY ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ACTIVE SUNDAYS"
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8367783373516706687
item