Οι αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση και οι πλαστικές τους επεμβάσεις έχουν σχολιαστεί πολλές φορές από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. 
Το αποτέλεσμα, άλλωστε, είναι συνήθως αντιαισθητικό με τα πρόσωπα των celebrities να μοιάζουν αλλοιωμένα. 
Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, οι επώνυμες κυρίες έχουν δαπανήσει μισή περιουσία, χρυσώνοντας τους γιατρούς και τα «χέρια» που τις ακουμπούν. 
Πρώτη στη λίστα, η Κάιλι Τζένερ, η εκρηκτική αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν που μεταμορφώθηκε από ασχημόπαπο σε κύκνο και σπατάλησε περίπου 2.000.000 δολάρια. 
Μύτη, ζυγωματικά, χείλη, στήθος είναι μερικά μόνο από τα σημεία που ο γιατρός της επέμβει. 
Η προαναφερθείσα, βέβαια, ακολούθησε το παράδειγμα της Κιμ, που για πολλούς θεωρήθηκε ως μία από τις βασίλισσες των πλαστικών. 
Η τηλεπερσόνα ξόδεψε, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, 16.500 δολάρια για να «εμπλουτίσει» τους γλουτούς της και να αλλάξει το πρόσωπό της. 
Πολύ λιγότερα χρήματα, περίπου 8.000 δολάρια, χρειάστηκαν για να αλλάξει εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ
Η καλλονή, που έγινε γνωστή μέσα από την ταινία «Transformers» και θεωρείται ένα από τα sex symbols, μπορεί να έχει αρνηθεί τις πλαστικές, αλλά οι διαφορές είναι οφθαλμοφανείς. 
Έχει μεταμορφωθεί σε fashion icon, αλλά οι φωτογραφίες του παρελθόντος δεν μπορούν να διαγραφούν. 
Η Βικτώρια Μπέκαμ, η σύζυγος του άσσου του ποδοσφαίρου, έχει απασχολήσει με τις αυξομειώσεις στο στήθος της, όπως επίσης και με κάποιες ακόμη μικροεπεμβάσεις που τις κόστισαν 8.000 δολάρια. 
Μέσα σε έξι δεκαετίες καριέρας, δεν θα μπορούσε να μην έχει αλλάξει πράγματα στην εμφάνισή της. 
Ίσως, βέβαια, η Τζέιν Φόντα το παράκανε, σπαταλώντας 5.000 δολάρια για μπότοξ και όλα τα συναφή.   
«Μακάρι να είχα το θάρρος να μην κάνω πλαστική χειρουργική, αλλά νομίζω ότι αγόρασα μια δεκαετία με αυτό τον τρόπο» έχει παραδεχτεί.