Γιάννενα: Κερδίζουν και το καλοκαίρι, το «στοίχημα» του τουρισμού

Γιάννενα: Κερδίζουν και το καλοκαίρι, το «στοίχημα» του τουρισμού
Απτά αποτελέσματα έχει η συνολική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, για αύξηση της τουριστικής κίνησης στην πόλη των Ιωαννίνων. 
Από τη μια οι μεγάλοι οδικοί άξονες και από την άλλη η ολοκλήρωση των έργων αναβάθμισης του αεροδρομίου Ιωαννίνων, ανοίγουν νέους ορίζοντες στην πρωτεύουσα της Ηπείρου που πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλής προορισμούς για το χειμώνα αλλά, τώρα, φαίνεται να κερδίζει και το στοίχημα της καλοκαιρινής περιόδου.
Ήδη, η κίνηση επισκεπτών είναι αυξημένη καθώς είναι πολλοί εκείνοι που επιλέγουν να έρθουν και να περάσουν κάποιες ημέρες στα Γιάννενα αλλά και στους κοντινούς προορισμούς όπως το Ζαγόρι, τα Τζουμέρκα και άλλα ορεινά σημεία του νομού.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας μιλά για το μεγάλο στοίχημα του τουρισμού και της ανάπτυξής του, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες και οι συντονισμένες ενέργειες ώστε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο ο αριθμός των επισκεπτών όλες τις περιόδους του χρόνου.
Ο κ. Γκόλας αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν οι συνεργασίες και οι συνέργιες, ευχόμενος και η επόμενη δημοτική αρχή να συνταχτεί στην ίδια λογική των συνεργασιών και να προχωρήσει τα τουριστικά θέματα.
Τέλος, αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση των έργων στο αεροδρόμιο αλλά και την έλευση των τσαρτερ στην περιοχή ενώ τόνισε ότι μεγάλος αριθμός εξ’ αυτών των επισκεπτών κάνει εκδρομές και διαμένει στο Ζαγόρι και σε άλλες περιοχές.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Κερδίζουν και το καλοκαίρι, το «στοίχημα» του τουρισμού
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1397204825458347502
item