Άρτα: Με καθίσματα η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα Άρτα: Με καθίσματα η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Με καθίσματα η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα

Άρτα: Με καθίσματα η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα
ΜΕ χαρά πληροφορούμαστε ότι την Πέμπτη στη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνης, Σωκράτη Μάλαμα, στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας, οι διοργανωτές έχουν ήδη φροντίσει για τοποθέτηση καθισμάτων.
Είναι θέμα που μέσω της στήλης είχε ασκηθεί κριτική στους διοργανωτές της συναυλίας με τους ΠΥΞ-ΛΑΞ, στον ίδιο χώρο, όταν άφησαν όρθιο για δύο και παραπάνω ώρες το ακροατήριο με αποτέλεσμα να εκφραστούν ενστάσεις και διαμαρτυρίες. 
Το μήνυμα για την επόμενη αυριανή μεγάλη συναυλία ελήφθη, καθώς πρόσωπο που βρίσκεται στα «μέσα και στα έξω» μάς διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν καρέκλες και μάλιστα πολλές. 
Είναι πολύ ευχάριστο και νομίζουμε ότι θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευθεί δεόντως - ελπίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή - τόσο από το Αρτινό κοινό όσο και από το κοινό εν γένει της Ηπείρου και όχι μόνο.
Κι επειδή ο Σωκράτης Μάλαμας παραμένει ενίοτε στη σκηνή μέχρι και τέσσερις ώρες ένας λόγος παραπάνω για τους θεατές να έχουν την άνεση για να τον απολαμβάνουν συμφώνως προς τις επιλογές τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Με καθίσματα η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3799136756661023668
Σχόλια
item