Άρτα: Οι ορειβάτες πήραν μαθήματα πρώτων βοηθειών Άρτα: Οι ορειβάτες πήραν μαθήματα πρώτων βοηθειών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Οι ορειβάτες πήραν μαθήματα πρώτων βοηθειώνΆρτα: Οι ορειβάτες πήραν μαθήματα πρώτων βοηθειών
Ένα ακόμη σεμινάριο πρώτων βοηθειών πραγματοποιήθηκε από τον Ορειβατικό Σύλλογο Άρτας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό αυτή την φορά.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ορειβατικού «ο Σύλλογος έδειχνε πάντα ιδιαίτερη σημασία σε θέματα πρώτων βοηθειών. 
Οι ιδιαίτερες περιπτώσεις που μπορεί να διαχειριστούν οι ορειβάτες στο βουνό, μακριά από κάποιο Κέντρο Υγείας ή ΕΚΑΒ, καθιστά την ενημέρωσή τους προτεραιότητα. 
Έτσι, σχεδόν κάθε χρόνο, είτε με τα γνωστά σεμινάρια BLS, είτε με το ΕΚΑΒ, είτε με τον Ερυθρό Σταυρό, φροντίζουμε να υπάρχει τακτική ενημέρωση των μελών και όχι μόνο. 
Τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών που οργανώνει ο Σύλλογος είναι ανοικτά σ’ όλους μια και πιστεύουμε ότι η διάσωση ενός φίλου, συγγενή και οποιουδήποτε συνανθρώπου μας είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού».
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου και προς τούτο ο Ορειβατικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά το τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τόσο των Ιωαννίνων όσο και της Άρτας και ιδιαιτέρως τον Γεώργιο Βασιλείου, πρόεδρο του τμήματος Άρτας, καθώς και την γραμματέα, κ. Ζαρονίκου, για την διοργάνωση του άρτιου σεμιναρίου. 
Ευχαριστεί, επίσης, τους εκπαιδευτές, ελπίζοντας σύντομα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σε μια καινούργια συνεργασία.
Υπογράφει ο Λεωνίδας Σπαής, υπεύθυνος Σχολής
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Οι ορειβάτες πήραν μαθήματα πρώτων βοηθειών
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 967160878114460002
Σχόλια
item