Μπαλάσκας: «Αν μας δώσουν εντολή δεν θα μείνει... κουνούπι στα Εξάρχεια»

Μπαλάσκας: «Αν μας δώσουν εντολή δεν θα μείνει... κουνούπι στα Εξάρχεια»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας σχολιάζοντας το απίστευτο συμβάν με την κλοπή κάλπης στα Εξάρχεια, τόνισε ότι περιμένει η Αστυνομία την εντολή της κυβέρνησης για να «καθαρίσουν» την περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

«Υπήρχε ενημέρωση από την Αστυνομία, αλλά πρακτικά δεν μπορούσε να γίνει τίποτα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας, αναφορικά με το περιστατικό της κλεμμένης κάλπης από εκλογικό τμήμα στο Εξάρχεια αλλά και την ενόχληση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., καθώς, όπως υποστηρίζει, είχαν δοθεί σχετικές οδηγίες.

«Είναι πολύ δύσκολο για τους συναδέλφους μου που ήταν εκεί - για τον οπλισμό δεν το συζητάμε καν, γιατί δεν έχουν οπλισμό στα εκλογικά κέντρα - να καταδιώξουν τους μπαχαλάκηδες. Αν το έκαναν, τώρα θα ψάχναμε και τους αστυνομικούς μαζί με την κάλπη», υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

«Οι μπαχαλάκηδες μυαλό δεν βάζουν ακόμα και την ύστατη στιγμή. Μπήκαν μέσα με μια βαριοπούλα ανεμπόδιστα, πήραν την κάλπη και έφυγαν» πρόσθεσε και τόνισε: «Παραπάνω αστυνομικούς δεν γινόταν να έχουν τα αστυνομικά τμήματα στα Εξάρχεια», ανέφερε.

Αναφορικά με το τι περιμένει από την κυβέρνηση Μητσοτάκη η Αστυνομία σχολίασε ο Σταύρος Μπαλάσκας «Αν μας δώσουν εντολή, όχι μόνο θα τα καθαρίσουμε ούτε “κουνούπι” δεν θα μείνει στα Εξάρχεια. 

Είμαστε η τρίτη καλύτερη αστυνομία στην Ευρώπη, μια περιοχή δεν μπορούμε να καθαρίσουμε; Το θέμα στα Εξάρχεια δεν είναι μόνο οι μπαχαλάκηδες και οι φίλοι τους που έρχονται από το εξωτερικό για να κάνουν τρομοτουρισμό στην Ελλάδα. Είναι το εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, άνθρωποι επικίνδυνοι, αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε».

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών στα εκλογικά τμήματα όπου έκαναν έφοδο κουκουλοφόροι θα επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία την άλλη Κυριακή. 

epirusblog.gr
5 of 5
Μπαλάσκας: «Αν μας δώσουν εντολή δεν θα μείνει... κουνούπι στα Εξάρχεια»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5465957852615179664
item