Άρτα: Πυροβόλησαν αστυνομικούς της ασφάλειας Άρτας Άρτα: Πυροβόλησαν αστυνομικούς της ασφάλειας Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Πυροβόλησαν αστυνομικούς της ασφάλειας ΆρταςΆρτα: Πυροβόλησαν αστυνομικούς της ασφάλειας ΆρταςΆγρια Καταδίωξη πριν λίγο στην Ιόνια Οδό όταν ΙΧΕ αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε σήμα της Ασφάλειας Άρτας που κινούνταν στην Ιόνια Οδό και ακολούθησε καταδίωξη με τους δράστες να ανοίγουν πυρ κατά των αστυνομικών...
Σύμφωνα με το e-maistros.gr, το ΙΧΕ όπου επέβαιναν ένας Έλληνας και ένας Αλβανός ανέπτυξε ταχύτητα και στην Β έξοδο της Αμφιλοχίας βγήκε από την Ιόνια Οδό και μπήκε στην πόλη της Αμφιλοχίας στην προσπάθεια τους οι δράστες διαφύγουν στα στενά της πόλης. 

Το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε τελικά στο στενό του Αγίου Αθανασίου ενώ οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή για να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα σε εγκαταλειμμένη οικία στη δυτική πλευρά της πόλης από τους άνδρες της Ασφάλειας Άρτας, τη συνδρομή άνδρα του Λιμενικού Τμήματος και κατοίκων της Αμφιλοχίας.

Όπως διαπιστώθηκε το όχημα ήταν έμφορτο με μεγάλη ποσότητα Ινδικής Κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας ‘Άρτας.
e-maistros.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Πυροβόλησαν αστυνομικούς της ασφάλειας Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6996753921697390623
Σχόλια
item