Γιάννενα: Μπαίνοντας στην ατζέντα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Γιάννενα: Μπαίνοντας στην ατζέντα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων
Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης που έριξε αυλαία το απόγευμα της Δευτέρας στο Κολυμβητήριο Ιωαννίνων με τις τελευταίες απονομές μεταλλίων στους νικητές των ατομικών και ομαδικών αγωνισμάτων.
Το σύνολο των μελών των ξένων αποστολών των εθνικών ομάδων, όπως όμως και της ελληνικής εθνικής ομάδας, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες και από την άρτια διοργάνωση, αλλά και τη φιλοξενία στην πόλη των Ιωαννίνων.
Εκτός από το ότι τα Γιάννενα έφεραν γούρι στην εθνική Ελλάδας που κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες, οι εικόνες και τα σχόλια για την πόλη, την Παμβώτιδα, τις αθλητικές εγκαταστάσεις ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. 
Το Αθλητικό Κέντρο Λιμνοπούλας ετοιμάζεται πλέον να υποδεχθεί σε δύο μήνες το επόμενο μεγάλο αθλητικό ραντεβού, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημά Κωπηλασίας Νέων, το Σεπτέμβριο. 
Σε ανακοίνωσή της η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της διοργάνωσης τονίζει, ότι τις τελευταίες ημέρες το Κολυμβητήριο των Ιωαννίνων έζησε τις σημαντικότερες στιγμές της μακράς του διαδρομής.
«Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό μας γέμισε με ικανοποίηση και περηφάνια. Δεν είναι λίγο πράγμα, μέσα σε διάστημα λίγων μόνο ετών, μια πλήρως απαξιωμένη αθλητική εγκατάσταση, στα όρια της κατάρρευσης, να φτάνει σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει μια μεγάλη διοργάνωση και πλέον, να μιλάνε γι’ αυτή με τα καλύτερα λόγια αθλητές και ομοσπονδίες άλλων χωρών.
Το δημόσιο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ ξεπέρασε τα πέτρινα χρόνια και έχει βάλει πλέον τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. 
Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισής του, που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, είναι το επόμενο μεγάλο βήμα που θα απογειώσει την εγκατάσταση η οποία πλέον κατατάσσεται στις πλέον σύγχρονες της χώρας, και είναι έτοιμη να φιλοξενήσει στο άμεσο μέλλον και άλλες μεγάλες πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
epirusonline.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μπαίνοντας στην ατζέντα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1160850850481353709
item