Η εξομολόγηση της Εύης Φραγκάκη: «Τις τελευταίες ημέρες έχω…»

Η εξομολόγηση της Εύης Φραγκάκη: «Τις τελευταίες ημέρες έχω…»
Η Εύη Φραγκάκη είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. 
Στην τελευταία της ανάρτηση, η δημοσιογράφος έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο με συμβουλές βγαλμένες από τη ζωή, το οποίο συνόδευε μια φωτογραφία της με μαγιό από την παραλία.
«Ακολουθήστε την καρδιά σας, αλλά …εκεί που πηγαίνετε, πάρτε και τη λογική σας παρέα. Τις τελευταίες ήμερες, συμπτωματικά, έχω ζήσει από κοντά ανθρώπους, που εκείνη την …ύστατη στιγμή της επιλογής, γνώριζαν τι είναι για το καλό τους και όμως επέλεξαν το πιο επιπόλαιο, το πιο εύκολο, το πιο αυθόρμητο αλλά εν γνώσει τους μοιραία αρνητικό για την πορεία τους… 
Υποπτεύθηκαν ότι ίσως κάτι να μην πάει καλά, αλλά δε ζύγισαν αντικειμενικά τις απώλειες και τα αληθινά τους «θέλω». 
Είμαι πάντα υπέρμαχος του “follow your heart”, έχω κι εγώ πάθει για να μάθω, αλλά, σε γενικές γραμμές, παίρνω το ρίσκο, μόνο αν έχω σκεφθεί και το χειρότερο δυνατό σενάριο και μπορώ να το ελέγξω. 
Όχι, εννοείται πως δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα, ούτε είναι η ζωή όμορφη έτσι, αλλά, για σκεφθείτε λίγο, πόσες περιπτώσεις γνωστών μας έχουμε, που άφησαν την κάψα της στιγμής να υπερβεί την εξυπνάδα τους και τελικά το πληρώνουν μια ζωή και εκείνοι και – πολύ πιθανά – και οι πιο δικοί τους… 
Σχεδιάστε τη ζωή σας στον νου σας, όπως πράγματι την ονειρεύεστε, και μην κάνετε εκπτώσεις στο δρόμο για εκεί. 
Όταν διεκδικήσετε πολύ το όνειρό σας, είναι ανεκτίμητη η χαρά αργότερα ότι τα καταφέρατε, όπως αληθινά σας άξιζε…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.
Τα likes, όπως ήταν φυσικό, ήταν δεκάδες, όπως και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της.
epirusblog.gr
5 of 5
Η εξομολόγηση της Εύης Φραγκάκη: «Τις τελευταίες ημέρες έχω…»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5980880556664128619
item