Άρτα: Ταυτοποιήθηκε «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ

Άρτα: Ταυτοποιήθηκε «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ

Τέλος στη δράση ενός 41χρονου, ο οποίος, κατά το τελευταίο επτάμηνο, προσποιούμενος, μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, εισέρχονταν σε οικίες ηλικιωμένων στην πόλη της Άρτας και αποσπούσαν, με δόλιο τρόπο, χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, δηλώνοντας ψευδώς την ιδιότητα του υπαλλήλου της Δ.Ε.Η, προσέγγιζαν κυρίως ηλικιωμένες γυναίκες στις οικίες τους και προφασιζόμενοι βλάβη του δικτύου και τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, τις έπειθαν να συγκεντρώσουν τα χρήματα και τα κοσμήματά τους εντός υφάσματος για δήθεν προστασία τους και στη συνέχεια, αποσπώντας την προσοχή τους, τα αφαιρούσαν.
Οι έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων απάτης και μίας απόπειρας απάτης, με τη λεία των δραστών να ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ καθώς και κοσμήματα.
Σε βάρος του 41χρονου, που ταυτοποιήθηκε, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ταυτοποιήθηκε «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2341994824005221578
item