Γιάννενα: Όμορφο θέαμα στο Πανευρωπαϊκό Θαλάσσιου Σκι

Γιάννενα: Όμορφο θέαμα στο Πανευρωπαϊκό Θαλάσσιου Σκι

Εντυπωσιακό θέαμα προσφέρουν οι αθλητές του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλασσίου Σκι 35+ 2019, που συνεχίζεται σήμερα, για τρίτη ημέρα, στο κανάλι της Αμφιθέας, μετά και την επίσημη τελετή έναρξης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι εθνικές αποστολές, με τις σημαίες των χωρών που εκπροσωπούν, παρέλασαν από την νότια πύλη του Κάστρου και παρατάχθηκαν στον πανέμορφο χώρο, μπροστά από το Μουσείο Αργυροτεχνίας, που φιλοξένησε την εκδήλωση. 


Στους αγώνες συμμετέχουν 102 αθλητές από τις χώρες Αυστρία, Βέλγιο, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Μεγ. Βρετανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ρωσία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και 20μελής αποστολή από την Ελλάδα.


Αθλητές και προσκεκλημένους καλωσόρισε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Ομίλου Θαλασσίου Σκι Ιωαννίνων «Παμβώτις» Κατερίνα Χαρίση, η οποία μετέφερε μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού, με το οποίο ενθαρρύνει την διοργάνωση και την προσέλκυση ακόμη μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων.


Επίσης, τις ευχές του για καλές επιδόσεις και ασφαλείς αγώνες, έδωσαν στους αθλητές ο εκπρόσωπος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι και Wakeboard Δήμος Αλεξόπουλος και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι Βασίλης Μπαλαής.


Την Περιφέρεια Ηπείρου εκπροσώπησε ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Γοργόλης, ο οποίος εξέφρασε την πολύπλευρη στήριξη της Περιφερειακής Αρχής στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, οι οποίες εντάσσονται στον «χάρτη αθλητικού τουρισμού» που έχει δημιουργήσει.


Από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κώστας Γκόγκος μετέφερε το μήνυμα του Δημάρχου και καλωσόρισε τους αθλητές, ευχόμενος να απολαύσουν τη φιλοξενία και τις ομορφιές της περιοχής. 


Όπως σημείωσε, ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την πολιτεία και τους τοπικούς φορείς έχουν καταφέρει να αναβαθμίσουν τις αθλητικές και όχι μόνο υποδομές, με αποτέλεσμα την προσέλκυση μεγάλων διοργανώσεων, σαν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι 35+.

Πριν την κήρυξη της έναρξης των αγώνων από τον Αντιπεριφερειάρχη Β. Γοργόλη, τον Όρκο των αθλητών εκφώνησε η Πρωταθλήτρια Αγγελική Ανδριοπούλου και τον Όρκο των κριτών η Καρολίνα Κωνσταντακάτου.


Οι αποστολές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμη παραδοσιακούς χορούς από τους μικρούς χορευτές και χορεύτριες του Λυκείου Ελληνίδων, ενώ η τελετή έκλεισε με μια μικρή δεξίωση.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Όμορφο θέαμα στο Πανευρωπαϊκό Θαλάσσιου Σκι
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7812935731853083745
item