Πόσο συχνά πρέπει να βγαίνετε με τις κολλητές σας;

Πόσο συχνά πρέπει να βγαίνετε με τις κολλητές σας;
Οι έντονοι ρυθμοί της εβδομάδας, το στρες, οι οικογενειακές υποχρεώσεις, τα οικονομικά προβλήματα, ακόμα και η σχέση μας με τον σύντροφό μας, μπορεί να μας απομακρύνουν από τις φίλες μας. 
Ειδικά όταν η παρέα περιλαμβάνει πάνω από τέσσερα άτομα, είναι πάντα δύσκολο να συντονιστούν όλα μαζί για μια έξοδο.

Και όμως οι βραδιές με φίλους κάνουν καλό στην υγεία και την ψυχική ισορροπία μας και μάλιστα υπάρχει και 
συγκεκριμένη… δοσολογία.


Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, έδειξε πως δύο φορές την εβδομάδα πρέπει να είναι αφιερωμένες αυστηρά στις φίλες μας και βέβαια το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. «Ένα κοινωνικό δίκτυο έχει αξιοσημείωτη επίδραση στην σωματική και ψυχική μας υγεία. 
Τα άτομα με μεγάλο κύκλο υποφέρουν λιγότερο από ασθένειες, αναρρώνουν πιο γρήγορα από μια ασθένεια και αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά τους», δηλώνει ο καθηγητής εξελικτικής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Dr. Robin Dunbar.

Το πρόγραμμα με τις φίλες σας το καθορίζετε φυσικά εσείς, μπορεί να περιλαμβάνει μια αθλητική δραστηριότητα όπως γυμναστήριο, μια έξοδο για φαγητό ή ποτό ή και απλά μια βραδιά στο σπίτι. Μην το αναβάλλετε άλλο, βγάλτε το κινητό σας και στείλτε άμεσα μήνυμα για έξοδο στο group chat…
epirusblog.gr
5 of 5
Πόσο συχνά πρέπει να βγαίνετε με τις κολλητές σας;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8093088961521415274
item