Ηγουμενίτσα: Επίδειξη λειτουργίας του Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων Ηγουμενίτσα: Επίδειξη λειτουργίας του Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ηγουμενίτσα: Επίδειξη λειτουργίας του Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων

Ηγουμενίτσα: Επίδειξη λειτουργίας του Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων
Επίδειξη λειτουργίας του Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων που έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί η Π.Ε. Θεσπρωτίας στο πλαίσιο του έργου SUMPORT«Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα σε Πόλεις-Λιμάνια της Μεσογείου» (Sustainable Urban Mobility in MED PORT cities) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης τόνισε την ανάγκη υιοθέτησης μέτρων ήπιας κυκλοφορίας τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους επισκέπτες, ιδίως την περίοδο της τουριστικής αιχμής, ενώ μέσω της λειτουργίας του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων επιδιώκεται η προώθηση των κοινόχρηστων μέσων μετακίνησης και ταυτόχρονα η μείωση της μηχανοκίνητης κυκλοφορίας.

Στη συνέχεια, στον σταθμό ποδηλάτων που είναι εγκατεστημένος στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, έναντι της έδρας της Π.Ε. Θεσπρωτίας, ο κ. Χάρης Σιακαντάρης, εκπρόσωπος της εταιρείας Cyclopolis, η οποία έχει αναλάβει την υποστήριξη του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων, περιέγραψε αναλυτικά τη διαδικασία εγγραφής, χρήσης και γενικότερα λειτουργίας του συστήματος, το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι φιλικό στο χρήστη.

Για αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση του συστήματος και τον τρόπο εγγραφής των συνδρομητών της υπηρεσίας,οι χρήστες μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα igoumenitsa.cyclopolis.gr.

Το Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων αποτελεί πιλοτική δράση της Π.Ε. Θεσπρωτίας, εταίρου του έργου SUMPORT, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG MED 2014-2020.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο SUMPORT: sumport.interreg-med.eu.
epirusblog.gr
5 of 5
Ηγουμενίτσα: Επίδειξη λειτουργίας του Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 8193935846064763453
Σχόλια
item