Σάρον Στόουν: Στο Χόλιγουντ μού φέρθηκαν με βάναυση αγένεια μετά το εγκεφαλικό

Σάρον Στόουν: Στο Χόλιγουντ μού φέρθηκαν με βάναυση αγένεια μετά το εγκεφαλικό
Η εξομολόγηση της σταρ για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και γιατί παρομοιάζει τον εαυτό της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Σε μία σπάνια εξομολόγηση για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το 2001, όπου είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, προχώρησε η Σάρον Στόουν. Και η διάσημη ηθοποιός δε δίστασε να κατηγορήσει ανοιχτά το Χόλιγουντ για τον τρόπο που της φέρθηκε, ενώ εκείνη τότε προσπαθούσε να ανακάμψει. 
«Μου φέρθηκαν με βάναυση αγένεια» δήλωσε στο περιοδικό Variety η Στόουν, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ευαισθητοποίηση της Πρωτοβουλίας για την Υγεία του Εγκεφάλου των Γυναικών στο Λος Άντζελες.
«Οι άνθρωποι με αντιμετώπιζαν με τρόπο που ήταν άγρια ​​αγενής … Από άλλες γυναίκες στη δική μου δουλειά μέχρι την δικαστή που χειρίστηκε την υπόθεση μου (σ.σ. του διαζυγίου), δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει κανείς πόσο επικίνδυνο είναι ένα εγκεφαλικό επεισόδιο για τις γυναίκες και τι χρειάζεται για να ανακάμψεις. Μου πήρε περίπου επτά χρόνια», δήλωσε συγκεκριμένα.
Την περίοδο εκείνη, η Σάρον Στόουν αντιμετώπισε και σοβαρά προβλήματα στην προσωπική της ζωή, καθώς βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με τον τότε σύζυγό της και γνωστό δημοσιογράφο, Φιλ Μπρονστάιν, που μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν.
«Από το να προσπαθώ να κρατήσω την επιμέλεια του γιου μου μέχρι απλά να λειτουργήσω – για να μπορέσω να δουλέψω – έπρεπε να ξαναβάλω υποθήκη στο σπίτι μου. Έχασα όλα όσα είχα. Έχασα τη θέση μου στη δουλειά μου. Ήμουν η πιο καυτή σταρ του κινηματογράφου, το ξέρετε;», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Όπως αναφέρει ο Guardian, η Χολιγουντιανή σταρ δήλωσε πως την «έσωσε» ένα συμβόλαιο με τον οίκο Dior το 2005. Μάλιστα, η ίδια αισθάνθηκε ότι η εμπειρία της ήταν παρόμοια με εκείνη της πριγκίπισσας Νταϊάνα. «Ήμασταν τόσο διάσημες… Εκείνη πέθανε και εγώ έπαθα ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Και ξεχαστήκαμε».
epirusblog.gr
5 of 5
Σάρον Στόουν: Στο Χόλιγουντ μού φέρθηκαν με βάναυση αγένεια μετά το εγκεφαλικό
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1863134507403603123
item