Ήγουμενίτσα: Παρουσίαση Προγραμμάτων Περ. Ηπείρου από τον Περιφερειάρχη και στελέχη της Περιφέρειας στην Ηγουμενίτσα

Ήγουμενίτσα: Παρουσίαση Προγραμμάτων Περ. Ηπείρου από τον Περιφερειάρχη και στελέχη της Περιφέρειας στην Ηγουμενίτσα
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση, σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου και την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ, για τις Δράσεις του Ε.Π Ήπειρος 2014 – 2020: Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business) ΙΙ. 
Ενίσχυση υφισταμένων ΜμΕ για ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών II, αλλά και της 1ης προκήρυξης ιδιωτικών έργων του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδος (ΠΑΑ) 2014-2020, την Τρίτη 23/07/2019 και ώρα 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Αλέκος Πάσχος, αφού υποδέχθηκε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κο Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον οποίο συνεχάρη για την επανεκλογή του, εξήρε την άψογη συνεργασία του ΕΒΕΘ με την Περ. Ηπείρου, τον ευχαρίστησε τόσο για την παρουσία του όσο και για την άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας στο αίτημα για την υλοποίηση της εκδήλωσης, καλωσόρισε τους εισηγητές και τους συμμετέχοντες τους οποίους και ευχαρίστησε για την παρουσία τους.
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναφέρθηκε στις δράσεις της Περιφέρειας για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και την ενίσχυση της Εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Ηπείρου καλώντας σε συνεργασία και συμμετοχή τους τόσο στις δράσεις όσο και στα χρηματοδοτικά εργαλεία που τους παρέχονται (Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΠ ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-20 & LEADER) και βρίσκονται σε ισχύ, και παράλληλα ανακοίνωσε την προκήρυξη εντός του έτους προγράμματος απασχόλησης αποφοίτων ΑΕΙ-ΤΕΙ με πλήρη χρηματοδότηση για 16 μήνες.
Εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την υπογραφή και θέση σε τελική ευθεία του έργου δημιουργίας περιφερειακής οδού για την σύνδεση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ με το Τελωνείο Μαυροματίου αλλά και τον σχεδιασμό για την βελτίωση οδικών αξόνων εντός της Θεσπρωτίας.
Τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου και της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ, παρουσίασαν τις προαναφερόμενες Δράσεις και παρείχαν χρηστικές πληροφορίες για την ορθή συμπλήρωση των αιτήσεων χρηματοδότησης. 
Οι απορίες που εκφράστηκαν από τους συμμετέχοντες απαντήθηκαν από τα αρμόδια στελέχη στο τέλος της εκδήλωσης.
Εκ της Διοικήσεως

του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Παρουσίαση Προγραμμάτων Περ. Ηπείρου από τον Περιφερειάρχη και στελέχη της Περιφέρειας στην Ηγουμενίτσα
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2979768589383217661
item