Γιάννενα: Το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά επιστρέφει στα Τζουμέρκα Γιάννενα: Το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά επιστρέφει στα Τζουμέρκα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά επιστρέφει στα Τζουμέρκα

Γιάννενα: Το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά επιστρέφει στα Τζουμέρκα
Το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά του Συλλόγου Προσηλιωτων επιστρέφει για ακόμη ένα καλοκαίρι στα Τζουμέρκα αλλά και με μια στάση στο Ζαγόρι. 
Το Φεστιβάλ φέτος αναβαθμίζεται και μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας με το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, περνά σε 4 αυτόνομες προβολές ταινιών με αντιπολεμική θεματική. 
Ταινίες γνωστές, πολυβραβευμένες, που έχουν αφήσει η κάθε μια το στίγμα της στον διεθνές κινηματογράφο θα προβληθούν σε Λεπτοκαρυά Ζαγορίου στις 20/7, στους Καλαρρύτες στις 3/8, στην έδρα του Φεστιβάλ το Προσήλιο στις 10/8, και τέλος στην Πλατανούσα στις 24/8.
Dr. Strangelove or: How I
Learned to Stop Worrying and Love the Bomb
Letters from Iwo Jima
Good Morning, Vietnam
Platoon
Οι 4 ταινίες που θα απολαύσουμε στο φετινό φεστιβάλ, κάτω από υπεραιωνόβια πλατάνια σε παραδοσιακές πλατείες κ όμορφα χωριά.
Οι πλατείες των χωριών δεν θα μπορούσαν να μετατραπούν σε υπαίθρια θερινά σινεμά χωρίς την αμέριστη υποστήριξη για 9 συναπτά έτη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, συνδιοργανωτή και υποστηρικτή του Φεστιβάλ.
Όλες οι προβολές είναι στις 9 το βράδυ και όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο!
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά επιστρέφει στα Τζουμέρκα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1552083732186613759
Σχόλια
item