Σύλληψη 64χρονου για τη φωτιά στα Μέγαρα -Για πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια Σύλληψη 64χρονου για τη φωτιά στα Μέγαρα -Για πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σύλληψη 64χρονου για τη φωτιά στα Μέγαρα -Για πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια

Σύλληψη 64χρονου για τη φωτιά στα Μέγαρα -Για πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια

Χειροπέδες σε έναν 64χρονο πέρασαν την Κυριακή (21/07) οι Αρχές καθώς αυτός φαίνεται να είναι η αιτία της φωτιάς που ξέσπασε στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο 64χρονος συνελήφθη την Κυριακή από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο άνδρας που συνελήφθη για την φωτιά στα Μέγαρα είναι υπαίτιος για πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αγία Τριάδα. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών.

Την ίδια ώρα στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής υπενθυμίζεται:
Αποφεύγουμε τις υπαίθριες εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (οξυγονοκολλήσεις - ηλεκτροσυγκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που προκαλεί σπινθήρες)

Δεν καίμε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά στην ύπαιθρο
Δεν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές εντός των δασών ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα
Δεν πετάμε ποτέ αναμμένα τσιγάρα στην ύπαιθρο

Επισημαίνεται, ότι οι σπινθήρες που προκαλούνται από την εξάτμιση όλων των τύπων των οχημάτων μπορούν να προξενήσουν πυρκαγιά

Η πρόκληση πυρκαγιάς αποτελεί ποινικό αδίκημα

epirusblog.gr
5 of 5
Σύλληψη 64χρονου για τη φωτιά στα Μέγαρα -Για πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5227262930111015111
Σχόλια
item