Εγκλημα στην καφετέρια στο Περιστέρι: Γιατί δολοφόνησαν τον 25χρονο Τούρκο, τα σενάρια Εγκλημα στην καφετέρια στο Περιστέρι: Γιατί δολοφόνησαν τον 25χρονο Τούρκο, τα σενάρια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εγκλημα στην καφετέρια στο Περιστέρι: Γιατί δολοφόνησαν τον 25χρονο Τούρκο, τα σενάρια

Εγκλημα στην καφετέρια στο Περιστέρι: Γιατί δολοφόνησαν τον 25χρονο Τούρκο, τα σενάρια

Συνεχίζονται οι έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να εξιχνιαστεί η δολοφονία που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην καφετέρια του ηθοποιού, Μάνου Παπαγιάννη με θύμα έναν 25χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πλέον οι Αρχές «ξεσκονίζουν» το παρελθόν του 25χρονου θύματος (Τούρκος κουρδικής καταγωγής) προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να αποκαλύψει το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας που σόκαρε τους θαμώνες της καφετέριας, αλλά και τον ιδιοκτήτη της, τον ηθοποιό, Μάνο Παπαγιάννη. 

Σημειώνεται ότι ήδη η η σύζυγος του 25χρονου έχει ήδη καταθέσει στη ΓΑΔΑ πιστεύοντας ότι από την κατάθεσή της πιθανώς να δοθεί κάποιος νέος προσανατολισμός για το που πρέπει να κινηθούν οι Αρχές.

Δολοφονία στο Περιστέρι: Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι Αρχές φαίνεται να εξετάζουν δύο ενδεχόμενα για τη δολοφονία του 25χρονου Τούρκου. Το πρώτο από αυτά σχετίζεται με το να υπάρχει προσωπικό κίνητρο πίσω από το αιματηρό περιστατικό. 

Σ' αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται οι Αρχές λαμβάνοντας υπόψιν τις κινήσεις του δράστη μετά τη δολοφονία. Από την άλλη, το δεύτερο σενάριο αφορά να είχε κανονιστεί ραντεβού θανάτου για τον 25χρονο λόγω κάποιας οικονομικής διαφοράς που πιθανώς να είχε από κάποια παράνομη δραστηριότητα που δεν είχε αίσιο τέλος.

Μελετούν τις κάμερες ασφαλείας
Καταληκτικά σημειώνεται ότι μεγάλης σημασίας για την εξέλιξη των ερευνών θεωρείται από την Αστυνομία το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Εκεί έχει καταγραφεί καρέ καρέ η δολοφονία του 25χρονου, αλλά και οι κινήσεις του δολοφόνου λίγο πριν, αλλά και μετά το έγκλημα.

epirusblog.gr
5 of 5
Εγκλημα στην καφετέρια στο Περιστέρι: Γιατί δολοφόνησαν τον 25χρονο Τούρκο, τα σενάρια
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6846992764473768921
Σχόλια
item