Πρέβεζα: Η πόλη μου Φιλική, η πόλη μου καινοτόμα από το δίκτυο Νέων Ηπείρου-Την 1η διαβούλευση πραγματοποίησε στην Πρέβεζα - Στόχος η αφύπνιση της νέας γενιάς μέσα από δράσεις. Πρέβεζα: Η πόλη μου Φιλική, η πόλη μου καινοτόμα από το δίκτυο Νέων Ηπείρου-Την 1η διαβούλευση πραγματοποίησε στην Πρέβεζα - Στόχος η αφύπνιση της νέας γενιάς μέσα από δράσεις. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Η πόλη μου Φιλική, η πόλη μου καινοτόμα από το δίκτυο Νέων Ηπείρου-Την 1η διαβούλευση πραγματοποίησε στην Πρέβεζα - Στόχος η αφύπνιση της νέας γενιάς μέσα από δράσεις.

Η πόλη μου Φιλική, η πόλη μου καινοτόμα από το δίκτυο Νέων Ηπείρου-

Με προτάσεις για πέντε θεματικές ενότητες Προσβασιμότητα, Ψηφιακή πόλη, Πόλη φιλική για όλους, Εναλλακτικές προτάσεις τουρισμού, Δημοκρατία και Νέοι ενεργοποιήθηκε στην Πρέβεζα το δίκτυο Νέων Ηπείρου και σύμφωνα με την Αναστασία Παπαδημητρίου στόχος της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε ήταν η αφύπνιση της νέας γενιάς. 
Για περισσότερες από 6 ώρες οι νέοι στη διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Θεοφανείου στην Πρέβεζα σε θεματικά τραπέζια αντάλλαξαν ιδέες αλλά και έφεραν συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες και θα κατατεθούν στους αρμόδιους φορείς. 
Το Δίκτυο Νέων Ηπείρου είναι ένας οργανισμός (αναμένεται και το καταστατικό του) για νέους κάθε ηλικίας που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην Ήπειρο. 
Kατά τη διάρκεια της κεντρικής παρουσίασης οι ομάδες πραγματοποίησαν σύντομες ομιλίες σχετικά με προτάσεις τους, αναφέρθηκαν στον τρόπο που μπορούν να εφαρμοστούν στην τοπική μας κοινωνία και παράλληλα ανέδειξαν τη σημασία του νεανικού παράγοντα στην πολιτισμική, κοινωνική και οικονομική ανέλιξη της Πρέβεζας. 
Στο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Ευάγγελος Γιαννουλάτος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχει δρομολογήσει η δημοτική αρχή όπως το σχέδιο Βιώσιμης αστικής κινητικότητας, ανέφερε μεταξύ άλλων πως θέλουμε να μάθουμε από τους νέους, θέλουμε τις πρωτοβουλίες τους, θέλουμε την κριτική τους και τόνισε ότι θα στηρίζεται κάθε συλλογική νεανική προσπάθεια. 
Nωρίτερα διάλογο με τις νέες και τους νέους είχε και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, μαζί με συνεργάτες του όπου τα μέλη του δικτύου τοποθετήθηκαν για το πως βλέπουν την Πρέβεζα και τι ζητούν από τη δημοτική αρχή.
Image may contain: 1 person, smiling, standing
Image may contain: 7 people, people sitting, table and indoor

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Η πόλη μου Φιλική, η πόλη μου καινοτόμα από το δίκτυο Νέων Ηπείρου-Την 1η διαβούλευση πραγματοποίησε στην Πρέβεζα - Στόχος η αφύπνιση της νέας γενιάς μέσα από δράσεις.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5167200264189218054
Σχόλια
item