Γιάννενα: Την Κυριακή στα Γιάννενα η επίσημη προπόνηση για το Spartan Race Γιάννενα: Την Κυριακή στα Γιάννενα η επίσημη προπόνηση για το Spartan Race | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Την Κυριακή στα Γιάννενα η επίσημη προπόνηση για το Spartan Race

Γιάννενα: Την Κυριακή στα Γιάννενα η επίσημη προπόνηση για το Spartan Race

Την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 11.30 το πρωί θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στα Γιάννενα η επίσημη προπόνηση του Spartan Race! 

To Spartan Workout Tour θα πραγματοποιήσει την 3η στάση του, μετά την Αθήνα και τη Σπάρτη, στο Odyssey Challenge Park, και περιμένει τους κατοίκους των Ιωαννίνων, αλλά και ολόκληρης της Ηπείρου για να τους διδάξει τα μυστικά της σωστής προπόνησης για το Spartan Race. 


Η συμμετοχή στην προπόνηση είναι Δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ όσοι λάβουν μέρος θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό t shirt Spartan καθώς και μια έκπτωση 25% για τους αγώνες sprint & super που θα γίνουν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στη Σπάρτη.


Η προπόνηση απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών, από αρχάριους μέχρι έμπειρους, και θα πραγματοποιηθεί με την καθοδήγηση του έμπειρου Spartan SGX coach Χρήστο Βόρβη και του Κώστα Χουβαρδά (2 συνεχόμενες χρονιές καλύτερος Έλληνας στο Spartan Trifecta & 6ος στο Παγκόσμιο Τrifecta το 2018 στην κατηγορία Open).


Το Spartan Race είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασής του. 


Όπως και τα προηγούμενα 2 χρόνια θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Sprint, όπου οι συμμετέχοντες καλύπτουν απόσταση 5 χιλιομέτρων και 20 εμπόδια, αλλά και ο αγώνας Super για λίγο πιο έμπειρους με απόσταση 13 χιλιόμετρα και 25 εμπόδια. 

Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στην προπόνηση της Κυριακής, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο: http://bit.ly/WoTIoannina


Η Spartan αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση αγώνων μετ’ εμποδίων στον κόσμο, όντας μάλιστα η πρώτη που προσφέρει χρονομέτρηση και παγκόσμια κατάταξη. Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών, από αρχάριους έως και εκείνους που θέλουν να ανταγωνιστούν με κορυφαίους αθλητές.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Την Κυριακή στα Γιάννενα η επίσημη προπόνηση για το Spartan Race
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6697650799875932757
Σχόλια
item