Βόμβα στην showbiz! Είναι ζευγάρι και δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα!

Βόμβα στην showbiz! Είναι ζευγάρι και δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα!
Έπεσε βόμβα στην showbiz η είδηση ότι είναι ζευγάρι και δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμη!
Πρόκειται για έναν ηθοποιό και μια τραγουδίστρια που έχουν απασχολήσει πολύ τα media αυτό το διάστημα!
Ο λόγος φυσικά για την Lady Gaga και τον Bradley Cooper! Έχουν πάρει φωτιά οι φήμες ότι οι δυο τους ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τη σχέση τους, ειδικά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του ηθοποιού από την Ιρίνα Σάικ!
cooper gaga
Στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί, το περιοδικό OK! της Αυστραλίας δημοσιεύει άγνωστες, έως τώρα, πτυχές της σχέσης που μοιράζονται ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια, πληροφορίες που λύνουν πολλά από τα ερωτήματα του κοινού, που περιμένει αγωνιωδώς να ακούσει τα ευχάριστα για ερωτικό δεσμό μεταξύ των δύο.
Όπως μεταδίδει το ρεπορτάζ του περιοδικού, η Lady Gaga το τελευταίο διάστημα τηλεφωνεί σταθερά στον ηθοποιό, τουλάχιστον δέκα φορές την ημέρα, με την πρόφαση πως θέλει να συζητήσουν για νέα πρότζεκτ συνεργασίας μεταξύ τους.
Ο ηθοποιός δεν φαίνεται να δυσανασχετεί με αυτό, αντιθέτως μοιάζει να απολαμβάνει την προσοχή της τραγουδίστριας και την επιμονή της για επαφή μαζί του. Το ρεπορτάζ επισημαίνει πως η έλξη μεταξύ τους είναι αδιαμφισβήτητη και σίγουρα έχουν μια επαφή, που δεν μπορούν να διακόψουν.
οκ Αυστραλίας
Η στενή αυτή σχέση, με την τακτική επαφή, που έχουν αναπτύξει, διαρκεί εδώ και μήνες και σίγουρα αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για τον χωρισμό του Μπράντλεï Κούπερ από την Ιρίνα Σάικ. 
Το περιοδικό, μάλιστα, αναφέρει ότι όταν άρχισαν να φαίνονται τα προβλήματα του ηθοποιού στη σχέση του με το μοντέλο, η Lagy Gaga ήταν στο πλευρό του και του στάθηκε σαν φίλη, συμβουλεύοντάς τον.
Ταυτόχρονα, το δημοσίευμα δεν θεωρεί τυχαίο και τον χωρισμό της τραγουδίστριας από τον αρραβωνιαστικό της, Κρίστιαν Καρίνο, λίγους μήνες πριν και ενώ η ταινία του Μπράντλεï και της Gaga είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία και οι δυο τους ετοιμάζονταν να βραβευτούν με Όσκαρ για το δημιούργημά τους.
Και σε αυτόν τον χωρισμό, Κούπερ και Gaga περνούσαν χρόνο μαζί, οργανώνοντας μυστικές εξόδους, όπου ο ηθοποιός στήριζε την τραγουδίστρια. 
Το ρεπορτάζ του ΟΚ! της Αυστραλίας, μάλιστα, υποστηρίζει ότι, σε αυτές τις συναντήσεις, η Irina φαίνεται να ήξερε ότι ο Cooper ήταν σε επαγγελματικά ραντεβού.
cooper gaga
Τέλος, αναφέρεται ότι η Gaga έχει θέσει προς πώληση την κατοικία της στο Malibu, με στόχο να μετακομίσει κοντά στον Bradley, σύμφωνα πάντα τις πληροφορίες που δημοσίευσε το περιοδικό.
Όπως και να έχει, οι φήμες για τους δύο συμπρωταγωνιστές δεν έχουν τέλος, με τους θαυμαστές να περιμένουν να δουν τι εξέλιξη θα έχει αυτή η σχέση μεταξύ τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Βόμβα στην showbiz! Είναι ζευγάρι και δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4047632825847691865
item