Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Κωνσταντίνος Κυριάκου: Πιο διαχυτικοί από ποτέ σε παραλία της Μυκόνου! [pics]

Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Κωνσταντίνος Κυριάκου: Πιο διαχυτικοί από ποτέ σε παραλία της Μυκόνου! [pics]
Την Γαρυφαλλιά Καληφώνη την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model
Ωστόσο, η «Ελληνίδα Scarlett Johansson», η οποία για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας του STAR, αιφνιδιάζοντας τόσο τους κριτές, όσο και τις συμπαίκτριές της.
Από την ημέρα που τελείωσε το GNTM για εκείνη, η 22χρονη καλλονή επέστρεψε στην κανονική ζωή της και στο πλευρό του αγαπημένου της, Κωνσταντίνου Κυριάκου, ο οποίος εργάζεται ως μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, με τον οποίο τον συνδέει και στενή φιλία. 
Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια, ενώ η σχέση τους φαίνεται πώς θα κρατήσει για πολύ ακόμα.
Πλέον, το ζευγάρι μοιράζεται ξανά την καθημερινότητά του και απολαμβάνει τον έρωτά του. 
Οι κοινές εμφανίσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Κωνσταντίνου Κυριάκου ολοένα και αυξάνοντας, αφού πλέον δεν κρύβουν ότι είναι μαζί και ευτυχισμένοι. 
Βέβαια, δεν λείπουν και οι τρυφερές αναρτήσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο στα social media, αποδεικνύοντας πώς είναι full in love και στα καλύτερά τους.
Πρόσφατα, οι δυο τους βρέθηκαν στην Μύκονο, ξεκινώντας από εκεί τις καλοκαιρινές διακοπές τους. 
Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, λοιπόν, η Γαρυφαλλιά και ο Κωνσταντίνος απόλαυσαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς , ενώ εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό έκαναν τις πρώτες βουτιές τους στη θάλασσα.
Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην παραλία του Kuzina Mykonos, μόνο με τα μαγιό τους και πιο διαχυτικούς από ποτέ. 
Η όμορφη Γαρυφαλλια, φορώντας ένα «καυτό» μπικίνι, έκλεψε τις εντυπώσεις και με το καλλίγραμμο κορμί της μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα των λουόμενων, ενώ ο γοητευτικός Κωνσταντίνος δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της και ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός απέναντί της, αφού δεν έχει μάτια γι’ άλλη.
Δες τις φωτογραφίες:
Αυτό το ζευγάρι εμάς μας αρέσει πολύ. Πάρα πολύ…
epirusblog.gr
5 of 5
Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Κωνσταντίνος Κυριάκου: Πιο διαχυτικοί από ποτέ σε παραλία της Μυκόνου! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1084905834559860042
item