Μίκης Θεοδωράκης: Όλα όσα έγιναν στην μεγάλη συναυλία προς τιμήν του [pics]

Μίκης Θεοδωράκης: Όλα όσα έγιναν στην μεγάλη συναυλία προς τιμήν του [pics]
Το βράδυ της Δευτέρας χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο με σκοπό να παρακολουθήσουν την συναυλία αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκης
Ο μεγάλος συνθέτης έφτασε στο Στάδιο ακριβώς στις 9 και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, αφού μέχρι και χθες δεν ήταν σίγουρο αν θα παραβρεθεί στον συναυλιακό χώρο. Δεκάδες Έλληνες καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών η Πέγκυ Ζήνα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.
Ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παρουσίασαν την συγκινητική βραδιά που κάτω από τον τίλο «Είσαι Έλληνας, αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά» ένωσε χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι τραγούδησαν με μια φωνή στίχους ποιητών και σπουδαίων στιχουργών που έγιναν σύμβολο αντίστασης και αγώνα. 
Σε αυτή συμμετείχαν 25 καλλιτέχνες και 3 χορωδίες, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».
Μπορεί η θερμοκρασία να ήταν αρκετά υψηλή, όμως πολλά ήταν τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που έδωσαν το παρών στην μεγάλη συναυλία. 
Ανάμεσά τους η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Μίμης Πλέσσας, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Βίκυ Κουλιανού, η Βασιλική Μιλλούση μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια, h Υβόννη Μπόσνιακ.
Δες φωτογραφίες:
Λευτέρης Πετρούνιας-Βασιλική Μιλλούση
Ηρώ Σαϊα-Ρίτα Αντωνοπούλου
Ελισάβετ Μουτάφη, Μάνος Νιφλής
Γρηγόρης Βαλτινός-Μαργαρίτα Θεοδωράκη
Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Προκόπης Παυλόπουλος-Μίκης Θεοδωράκης
Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Μαργαρίτα Θεοδωράκη
Πέγκυ Ζήνα
Πέγκυ Ζήνα – Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Γωγώ Μπρέμπου-Χρήστος Χωμενίδης
Κώστας Γεωργουσόπουλος
Βίκυ Κουλιανού-Γιώργος Βάλαρης
Κατερίνα Στανίση
Αντώνης Ρέμος
Φωτογραφίες: NDP
tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Μίκης Θεοδωράκης: Όλα όσα έγιναν στην μεγάλη συναυλία προς τιμήν του [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2338873660524254305
item