Τips που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία Τips που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τips που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία

Τips που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία
Η άνοιξη επιδέχεται ξεσκαρτάρισμα από κάθε άποψη και σε αυτό το άρθρο θα μάθεις ποια είναι τα 6 πράγματα που πρέπει να πετάξεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά, εφόσον θέλεις να αισθανθείς ευτυχισμένη.

Σύγκριση

… ή με άλλα λόγια «no one is you and that is your power». Αν θέλεις να συγκριθείς με κάποιον οπωσδήποτε τότε προτίμησε να συγκρίνεσαι με τον εαυτό σου. Πού βρισκόσουν ένα χρόνο πριν; Τι έκανες; Τι έχεις πετύχει μέχρι σήμερα;

Κούραση 
Γιατί όλοι δηλώνουν κουρασμένοι; Πήγαινε για ύπνο νωρίς, κάνε ένα μπάνιο, διάβασε, άφησε το κινητό στην άκρη, άκου μουσική, σκέψου τι θα φορέσεις αύριο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη χαλάρωση. Bonus: Θα σε βοηθήσει να είσαι περισσότερο οργανωμένη.
 

Δικαιολογίες

Όλα όσα θέλεις βρίσκονται στην άλλη πλευρά της δικαιολογίας που θέτεις ως εμπόδιο. Κι αν δεν έχεις στόχους, καλύτερα να βρεις.

Ενοχές

Οι ενοχές… σκοτώνουν και αποδεικνύουν πως ακόμα ζεις στο παρελθόν. Οι ενοχές είναι ανθυγιεινές και εντελώς άχρηστες.

Μετάνοια

Να θυμάσαι αυτό: Πάντα κάνεις το καλύτερο που μπορείς, τη στιγμή που μπορείς και με τη βοήθεια που έχεις. Τώρα; Κάνε ένα διάλειμμα!

Το χάος 
Σκέψου εσένα σε ένα βρώμικο διαμέρισμα με άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη, ασιδέρωτα ρούχα κ.ά. που δεν έχουμε τη δύναμη να αναφέρουμε και εσένα σε ένα καθαρό σπίτι με χαλαρωτική μουσική και ευωδιαστά κεριά.

epirusblog.gr
5 of 5
Τips που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5760596674326060788
Σχόλια
item