Γιάννενα: Σήμερα Η Συνέχεια Στην Πολύκροτη Δίκη Γιακουμάκη Το Ξέσπασμα Των Γονιών ... Γιάννενα: Σήμερα Η Συνέχεια Στην Πολύκροτη Δίκη Γιακουμάκη Το Ξέσπασμα Των Γονιών ... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σήμερα Η Συνέχεια Στην Πολύκροτη Δίκη Γιακουμάκη Το Ξέσπασμα Των Γονιών ...

Γιάννενα: Σήμερα Η Συνέχεια Στην Πολύκροτη Δίκη Γιακουμάκη Το Ξέσπασμα Των Γονιών ...

Σήμερα θα συνεχιστεί η δίκη των 9 Κρητικών στην πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη  με  τις αγορεύσεις των δικηγόρων και την πρόταση του Εισαγγελέα,με την έκδοση της απόφασης να αναμένεται  έως τις 28 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την τελευταία ακροαματική διαδικασία  οι συνήγοροι  παρουσίασαν στους δικαστές του  Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων τις αντιφάσεις σε καταθέσεις μαρτύρων    και  προβλήθηκε ένα βίντεο  η λήψη του οποίου  είχε γίνει  από τον ίδιο μετά την αλλαγή δωματίου  στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής όπου σε αυτό αποτυπώνονταν ,σύμφωνα  πάντα με τους δικηγόρους των κατηγορουμένων,  ότι ο  αδικοχαμένος σπουδαστής  ήταν χαρούμενος με την παρέα των συμφοιτητών του από την Κρήτη.


Σημειώνεται ότι  κάποια σημεία από το συγκεκριμένο βίντεο αμφισβητούνται από τους γονείς του Βαγγέλη,όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι στη Real News.


"Είμαστε αγανακτισμένοι από την εμφάνιση του συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού στο οποίο φαίνεται ο γιος μας.


Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι προέρχεται από το κινητό του παιδιού μας .Ποιος θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στο κινητό του που δεν ήταν μάλιστα smartphone αλλά παλιάς τεχνολογίας

Από που προκύπτει ότι το βίντεο τραβήχτηκε μετά την αλλαγή του δωματίου .Από που προκύπτει αυτό και πάνω από όλα η φωνή δεν είναι του παιδιού μας "είπαν οι γονείς του αείμνηστου Βαγγέλη .


Μιλώντας στη Real News υπογράμμισαν ότι δεν έχουν δει ίχνος μεταμέλειας από τους κατηγορουμένους με τον δικηγόρο τους κ.Δ.Μπούκα να επισημαίνει πως έχει λάβει από τους ίδιους σαφή εντολή να ερευνηθεί σε βάθος οτιδήποτε είναι ανακριβές και μειωτικό για το παιδί τους .
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σήμερα Η Συνέχεια Στην Πολύκροτη Δίκη Γιακουμάκη Το Ξέσπασμα Των Γονιών ...
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3551302196386867893
Σχόλια
item