Εκλεψε πιστωτική κάρτα από ΙΧ στην Κηφισιά και πήγε για ψώνια! Εκλεψε πιστωτική κάρτα από ΙΧ στην Κηφισιά και πήγε για ψώνια! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εκλεψε πιστωτική κάρτα από ΙΧ στην Κηφισιά και πήγε για ψώνια!

Εκλεψε πιστωτική κάρτα από ΙΧ στην Κηφισιά και πήγε για ψώνια!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 36χρονος που «άνοιγε» αυτοκίνητα στην περιοχή της Κηφισιάς και μάλιστα χρησιμοποίησε πιστωτικά κάρτα που βρήκε σε ΙΧ για να ψωνίσει!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο 36χρονος, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Κηφισιά, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν πιστωτική κάρτα, ρολόγια και κοσμήματα. 

Στη συνέχεια όμως ο 36χρονος δεν περιορίστηκε στην κλοπή, αλλά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την πιστωτική κάρτα! Μετέβη λοιπόν σε κατάστημα στην ίδια περιοχή και με χρήση της κλεμμένης πιστωτικής κάρτας, αγόρασε διάφορα προϊόντα.

Ειχαν «χτυπήσει» 15 αυτοκίνητα στην Κηφισιά

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο δράστες κατά το τελευταίο εξάμηνο διέρρηξαν δεκαπέντε αυτοκίνητα στην περιοχή της Κηφισιάς. 

Μάλιστα από την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του 36χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 20 ρολόγια. 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

epirusblog.gr
5 of 5
Εκλεψε πιστωτική κάρτα από ΙΧ στην Κηφισιά και πήγε για ψώνια!
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 255935286167298286
Σχόλια
item