Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Η εμφάνιση της νύφης στην εκκλησία!

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Η εμφάνιση της νύφης στην εκκλησία!
Η Τζένη Μπαλατσινού έλαμπε στο γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια και εμφανίστηκε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της!

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος κρατούσε από το χέρι την νυφούλα μαμά του!
Με μουσικά όργανα και τον γιο της, Μάξιμο, να την κρατάει από το χέρι εμφανίστηκε η Τζένη Μπαλατσινού στην εκκλησία για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια!
Η παρουσιάστρια έλαμπε από ευτυχία και το μαρτυρούν οι φωτογραφίες!
 Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Η εμφάνιση της νύφης στην εκκλησία! Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Η εμφάνιση της νύφης στην εκκλησία!

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Κουκλάρες οι κόρες της Τζένης! Έκαναν τη διαφορά!

Οι κόρες της Τζένης ΜπαλατσινούΑμαλία και Αλεξάνδρα, ήταν κουκλάρες στον γάμο της μαμάς τους με τον Βασίλη Κικίλια και έκαναν την διαφορά!
Και οι δυο τους ήταν υπέρλαμπρες στη μεγάλη στιγμή της μητέρας τους!
Οι φακοί των φωτογράφων πήρα... φωτιά μόλις έφτασαν στην εκκλησία για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια η Αμαλία και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου!
Οι κόρες της νύφης ήταν λαμπερές και πολύ δροσερές με τα μάξι φορέματα που επέλεξαν!
Δείτε τις φωτογραφίες
Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Κουκλάρες οι κόρες της Τζένης! Έκαναν τη διαφορά!Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Κουκλάρες οι κόρες της Τζένης! Έκαναν τη διαφορά!Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Κουκλάρες οι κόρες της Τζένης! Έκαναν τη διαφορά!

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλιας: Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της "Σταχτοπούτας" και το νυφικό!

Ο γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια θα τελεστεί σε λίγες ώρες! Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της "Σταχτοπούτας" και το νυφικό!
Η μεγάλη μέρα έφτασε! Μόνο λίγες ώρες μας χωρίζουν πια από τον γάμο της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 και του αγαπημένου της, οι οποίοι σήμερα το απόγευμα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον Θεού και αγαπημένων φίλων και συγγενών.
Κουμπάροι τους θα είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας είναι αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο και προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του, Έμη, είναι μητέρα των δύο παιδιών τους και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού
Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού.
Η θέα από εκεί είναι εντυπωσιακή, καθώς μπορεί να αγναντέψει κάποιος όλο το λεκανοπέδιο, με το σημείο να αποτελεί και πόλο έλξης ειδικά για τους τουρίστες.
Δείτε τα πρώτοι:
Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλιας: Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της
Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλιας: Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της
Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλιας: Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της
Υouweekly.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Η εμφάνιση της νύφης στην εκκλησία!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1310596853098342904
item