Γιάννενα: Απαξιωτική Είσοδος, Πρωτεύουσας Πόλης... Γιάννενα: Απαξιωτική Είσοδος, Πρωτεύουσας Πόλης... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Απαξιωτική Είσοδος, Πρωτεύουσας Πόλης...

Γιάννενα: Απαξιωτική Είσοδος, Πρωτεύουσας Πόλης...

Ο κ.Μπέγκας απαξίωσε να ασχοληθεί με την εικόνα της εισόδου της πόλης μας (από Ιόνια και Εγνατία Οδό), αφήνοντας την κατάσταση όπως ήταν και πριν πέντε τόσα χρόνια, όταν και παρέλαβε από τον (της ίδιας παράταξης) κ.Φίλιο. Ετσι, τίποτε δεν άλλαξε από το πρώην Πολυκλαδικό μέχρι την πλατεία Πολυτεχνείου.

Επικίνδυνες διαβάσεις καθέτως και οριζοντίως για τα αυτοκίνητα, ανύπαρκτα πεζοδρόμια για τους πεζούς με τα αυτοκίνητα να καταλαμβάνουν το σύνολο των διαβάσεων και από τις δύο πλευρές του δρόμου, παρότι εκεί υπάρχει και Πολυδύναμο Σχολείο. 


Ειδικά για υπερήλικες, μητέρες με καροτσάκια και ΑμΕΑ απαγορευμένη περιοχή. Οι υπόλοιποι κάνουν σλάλομ ανάμεσα σε πόρτες και τροχούς.

Μπροστά στο Πολυκλαδικό ένα πάρκινγκ - αεροδρόμιο παραμένει ανεκμετάλλευτο. Ο κυκλικός κόμβος που θα έδινε λύση, ανύπαρκτος. Οι διαγραμμίσεις, άγνωστη λέξη. Η στάση του αστικού, κανονικός σκουπιδότοπος.

Στο μικρό παρκάκι αριστερά ένας αποκλεισμένος χώρος, περίκλειστος από κάγκελο απαγορεύει την πρόσβαση σε γονείς και παιδιά. Τα σκουπίδια χύμα από έλλειψη κάδων.

Ανεβαίνεις προς τα πάνω. Προπολεμικά πεζοδρόμια αλλού με σκέτο τσιμέντο, αλλού με χώμα και χαλίκι. Εν έτει 2019. Στην είσοδο της πόλης!

Φτάνοντας στην πλατεία Πολυτεχνείου χαλίκια εκσφενδονίζονται από το πάρκινγκ της Εθνικής Τράπεζας στον δρόμο. 


Άγνωστη λέξη η πλακόστρωση. Την ίδια στιγμή, γιγάντια λεωφορεία κάνουν ουρά για να κατέβουν τη Δωδώνης. Ο άξονας Κεναν Μεσσαρέ – Βογιάννου- ακτή Μιαούλη "αόρατος"!

Ελπίζουμε ο νέος δήμαρχος να θέσει σε πρώτη προτεραιότητα κάτι με το οποίο ο απερχόμενος απαξίωσε να ασχοληθεί.

Φωτο:


Αυτοκίνητα διασχίζουν τη Λεωφόρο από κάθε κατεύθυνση...

Πεζοδρόμια διαλυμένα εκατέρωθεν της Λεωφόρου

Μια στάση που προάγει τον... πολιτισμό

Μια στάση που προάγει τον... πολιτισμό

Τα πεζοδρόμια... βορά στα αυτοκίνητα


Περίκλειστο το παρκάκι στα φανάρια

Ανεκμετάλλευτο το πάρκινγκ στο Πολυκλαδικό

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Απαξιωτική Είσοδος, Πρωτεύουσας Πόλης...
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5198567078276282453
Σχόλια
item