Γεννηματά: Δεν έβαλα τον Βενιζέλο στο Επικρατείας για να ανοίξουμε την πόρτα στους προοδευτικούς ψηφοφόρους

Γεννηματά: Δεν έβαλα τον Βενιζέλο στο Επικρατείας για να ανοίξουμε την πόρτα στους προοδευτικούς ψηφοφόρους

Λυπάμαι για την απόφαση Βενιζέλου να εγκαταλείψει στην κρίσιμη αναμέτρηση για το Κίνημα και τη χώρα, δήλωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για την απόφαση Ευάγγελου Βενιζέλου να αποχωρήσει από το κίνημα αμέσως μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Οι απόντες από αυτή τη μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε η κυρία Γεννηματά, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά του κυρίου Βενιζέλου, αμέσως αφότου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 100ό δημοτικό σχολείο Αθηνών στον Νέο Κόσμο, στις 11 το πρωί.

Σήμερα οι πολίτες θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση, είπε βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα και πρόσθεσε πως «στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το στόχο υπηρεττώ με την επιλογή Καμίνη».

«Ανοίγουμε τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς ψηφοφόρους», δήλωσε, αναφέροντας πως «τώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις, τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ» και να αποτελέσουμε ανάχωμα στις πολιτικές της Δεξιάς. 

Τέλος η κυρία Γεννηματά δήλωσε πως πρότεινε στον κύριο Βενιζέλο να είναι υποψήφιος «σε οποιαδήποτε περιφέρεια ήθελε, με σταυρό».



Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά: 
Την περασμένη Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές. Σήμερα με την επιλογή τους θα βάλουν τέρμα στην καταστροφική πολιτική του και στην Αυτοδιοίκηση, σε Δήμους και Περιφέρειες.

Στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει σχέση με την προοδευτική παράταξη. Αυτός είναι ο στόχος μας. 

Αυτή τη στρατηγική υπηρετώ με την επιλογή του Γιώργου Καμίνη. Σηματοδοτεί τη διεύρυνση του χώρου, ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα για όλους τους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον Σύριζα ώστε να συνταχθούν με το Κίνημα Αλλαγής. 

Για να τελειώνουμε με τις απομιμήσεις και να αποτελέσουμε ανάχωμα στην απειλή κυριαρχίας της δεξιάς που τροφοδότησε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Λυπάμαι για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου, του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, να εγκαταλείψει την κοινή μας προσπάθεια σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση για το κίνημα και τη χώρα , ενώ θα μπορούσε να προσφέρει από οποιαδήποτε θέση σημαντικά.

Οι απόντες σε αυτή την κρίσιμη μάχη διευκολύνουν απλά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερώτηση Δημοσιογράφου: Κυρία Γεννηματά ζητήσατε από τον κ. Βενιζέλο να είναι υποψήφιος;

Απάντηση: Ναι, σε οποιαδήποτε περιφέρεια ήθελε, με σταυρό.
epirusblog.gr
5 of 5
Γεννηματά: Δεν έβαλα τον Βενιζέλο στο Επικρατείας για να ανοίξουμε την πόρτα στους προοδευτικούς ψηφοφόρους
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6993963789617020894
item