Τόλης Βοσκόπουλος - Άντζελα Γκερέκου: Στο θέατρο με την κούκλα κόρη τους!

Τόλης Βοσκόπουλος -  Άντζελα Γκερέκου: Στο θέατρο με την κούκλα κόρη τους!
Μια μικρή κυρία έχει γίνει πια η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλο και της Άντζελας Γκερέκου. 
Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι πια 18 χρόνων και συνοδεύει τους διάσημους γονείς της σε κοσμικά καλέσματα και εκδηλώσεις, τραβώντας φυσικά πάνω της τα φωτογραφικά φλας.
Η κούκλα κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου  που αγαπά πολύ τη μουσική και τις τέχνες, μετά το τέλος της δύσκολης φετινής χρονιάς, ξεκίνησε το καλοκαίρι της με μεγάλες προσδοκίες και έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση στο πλευρό των γονιών της. 
Έχοντας ως πρότυπο άλλωστε την πάντα chic Άντζελα Γκερέκου δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα άλλο, πέρα από το ότι «το μήλο έπεσα κάτω από τη μηλιά».
Το όμορφο κορίτσι μάλιστα, που αναμένεται την επόμενη χρονιά να πάει στο Πανεπιστήμιο, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με τη μουσική και την υποκριτική φαίνεται πως έκλεψε τις εντυπώσεις. 
Η Μαρία Βοσκοπούλου έχει αναμφίβολα καλλιτεχνική φλέβα, έχει κάνει μαθήματα υποκριτικής και φωνητικής και θέλει σίγουρα να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο.  
«Μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με πολλή αγάπη για τις τέχνες, οπότε αναπόφευκτα ήρθα σε επαφή από μικρή με το τραγούδι και την υποκριτική και φυσικά μου άρεσαν», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Μαρία Βοσκοπούλου.
Έτσι, το κορίτσι συνόδευσε με χαρά τους γονείς της στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το δικό μας σινεμά», το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίον του Άρεως.
Πλήθος εκπροσώπων της εγχώριας showbiz έδωσε το παρών για να παρακολουθήσει το μιούζικαλ και να καταχειροκροτήσει τους 17 υπερταλαντούχους πρωταγωνιστές.
Η πολυαναμενόμενη αυτή παράσταση πραγματεύεται την ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955, όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν τη μεγάλη δόξα της δεκαετίας του ’60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά τη δεκαετία του ’70. 
Η Δέσποινα Βανδή, η οποία κατάφερε για δύο χρόνια να εντυπωσιάσει το θεατρικό κοινό και να αποσπάσει θετικές κριτικές για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο μιούζικαλ «Mamma Mia», επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στη σκηνή!
Δες φωτογραφίες:
Άντζελα Γκερέκου, Τόλης Βοσκόπουλος, Δέσποινα Βανδή, Σπύρος Παπαδόπουλος
Άντζελα Γκερέκου, Τόλης Βοσκόπουλος, Δέσποινα Βανδή, Αλέξης Κωστάλας, Σπύρος Παπαδόπουλος
Άντζελα Γκερέκου, Τόλης Βοσκόπουλος, Μαρία Βοσκοπούλου
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Τόλης Βοσκόπουλος - Άντζελα Γκερέκου: Στο θέατρο με την κούκλα κόρη τους!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7074804816987281914
item