Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη: Είναι ζευγάρι;

Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη: Είναι ζευγάρι;
«Στέφανε Τσιτσιπά σε βλέπουμε», γράφτηκε πριν μερικές μέρες στο Twitter ως λεζάντα των φωτογραφιών που δείχνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα στο γήπεδο όπου προπονείται η Μαρία Σάκκαρη για το Γουίμπλεντον.
Ο λόγος; Ο 21χρονος El Greco -όπως είναι το παρατσούκλι του- δεν είχε την εικόνα που όλοι τον έχουμε συνηθίσει. 
Φορούσε την κουκούλα του φούτερ του και γυαλιά ηλίου και είχε καθίσει μακριά από το σημείο όπου η κόρη της επίσης κορυφαίας τενίστριας Αγγελικής Κανελλοπούλου έκανε την προπόνησή της.
Ο… αδίστακτος φακός, ωστόσο, κατάφερε να τον αναγνωρίσει και να τον καταγράψει. Κάπως έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, αναζωπυρώθηκαν οι φήμες περί μεταξύ τους ειδυλλίου, ενισχυμένες αυτή τη φορά από το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν αρχίσει να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.
Η είδηση ότι ο Στέφανος και η Μαρία είναι ζευγάρι κάνει τον γύρο του κόσμου.Μάλιστα, ακόμη δεν πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες ντοκουμέντο και δημιουργήθηκε μέχρι και hashtag στα social media. 
Το #Tsitsikari (από το Tsitsipas και το Sakkari) είναι ήδη δημοφιλές στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, γνωρίζεται πολλά χρόνια με τη Μαρία Σάκκαρη και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει πολλές φωτογραφίες μαζί της. 
Κανείς από τους δύο, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιώσει -αλλά ούτε και διαψεύσει- τους ψιθύρους που τους θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. 
Προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, προσπαθώντας να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο με τα αθλητικά τους επιτεύγματα.
Ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους…
epirusblog.gr
5 of 5
Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη: Είναι ζευγάρι;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3234570963629980867
item