Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Τσιμιτσέλη στη Γερονικολού Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Τσιμιτσέλη στη Γερονικολού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Τσιμιτσέλη στη Γερονικολού

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Τσιμιτσέλη στη Γερονικολού
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να το δείξουν.
Ο ηθοποιός, διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή του, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μίλησε στη RealLife για το νέο θεατρικό του «χτύπημα» με την υπερπαραγωγή «Από Σμύρνη... Θεσσαλονίκη», για την ταινία «Για πάντα» που ετοιμάζει ως παραγωγός, αλλά και ως πρωταγωνιστής, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφο του Κατερίνα Γερονικολού, αλλά και για τον νέο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «Έλα στη θέση μου» που θα συνεχίσει και του χρόνου στον Alpha.
«Μα... πάντα και παντού με την Κατερίνα;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος.
«Και πάντα και παντού, τι πρόβλημα έχεις εσύ;», απάντησε γελώντας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. «Χαίρομαι πολύ που κάνουμε με την Κατερίνα και θέατρο και σινεμά μαζί - λες να έρθει και η τηλεόραση αργότερα; 
Για την ώρα ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο προβών στο δυνατό έργο της εξαιρετικής Μιμής Ντενίση "Από Σμύρνη.., Θεσσαλονίκη" και ξεκινήσαμε γυρίσματα για την ταινία "Για πάντα", που είναι το νέο μεγάλο στοίχημα μου στον χώρο, αφού κάνω και την παραγωγή».
Στην ταινία λέει «Για πάντα», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το λέει όμως, και στη ζωή; «Από τα χρόνια που με ξέρεις γνωρίζεις πως δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι... εξαγγελίες. 
Επειδή ξέρω τι άνθρωπος είσαι, θα σου απαντήσω ότι με την Κατερίνα περνάμε τέλεια, είναι ο άνθρωπος μου και, όχι, δεν είναι στα σχέδια μας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Είμαστε εξαιρετικά όπως είμαστε! Αρκέσου σε αυτά γιατί τρέχω για τα γυρίσματα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
epirusblog.gr
5 of 5
Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Τσιμιτσέλη στη Γερονικολού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2399604134788936970
Σχόλια
item