Πρέβεζα: Ευχαριστήριο των Δομών "Ψυχαργώς" προς το Σύλλογο Τριτέκνων για τη δωρεά ενός κλιματιστικού Πρέβεζα: Ευχαριστήριο των Δομών "Ψυχαργώς" προς το Σύλλογο Τριτέκνων για τη δωρεά ενός κλιματιστικού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ευχαριστήριο των Δομών "Ψυχαργώς" προς το Σύλλογο Τριτέκνων για τη δωρεά ενός κλιματιστικού

Ευχαριστήριο των Δομών "Ψυχαργώς" προς το Σύλλογο Τριτέκνων για τη δωρεά ενός κλιματιστικού

Οι ένοικοι και τα μέλη της θεραπευτικής ομάδας των Δομών Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Προγράμματος «Ψυχαργώς» του Γ. Ν .Πρέβεζας, ευχαριστούν από καρδιάς, τον Σύλλογο Τριτέκνων Πρέβεζας, τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ, για τη συμβολή τους με τη Δωρεά ενός κλιματιστικού, που θα καλύψει σημαντικές ανάγκες των ενοίκων του Προστατευόμενου Διαμερίσματος των Δομών.


Η ενέργεια  μας  οφείλεται στην  επαφή που έχουμε με τους υπεύθυνους  της Δομής « Ψυχαργώ»  και προσπαθούμε να είμαστε κοντά τους , χρήσιμοι  στις προσπάθειες τους.

Η κοινωνική  ευαισθησία των  Τριτέκνων  Ν. Πρέβεζας δεν είναι η μοναδική σε τοπικό επίπεδο.  Μέσα  από την  συνδρομή των μελών και το υστέρημα  του συλλόγου μας  κάνουμε υπερήφανους όλους τους τρίτεκνους για την προσφορά τους.

Τέλος μέσα στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πραγματοποιείται η συγκεκριμένη δράση ενάντια στις διακρίσεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό.epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ευχαριστήριο των Δομών "Ψυχαργώς" προς το Σύλλογο Τριτέκνων για τη δωρεά ενός κλιματιστικού
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6145923823803616048
Σχόλια
item