Κατερίνα Λέχου: “Δεν μου άρεσε πια να έχω έναν σκληρό και άγριο άντρα δίπλα μου”

Κατερίνα Λέχου: “Δεν μου άρεσε πια να έχω έναν σκληρό και άγριο άντρα δίπλα μου”

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και μίλησε στη Φαίη για τις επαγγελματικές της επιλογές, τη συναισθηματική ωριμότητα που έρχεται με τα χρόνια, για τα «όχι» που έχει πει στη ζωή της, αλλά και για τα λάθη που έχει κάνει, τα οποία τη βοήθησαν να αφυπνιστεί και στις προσωπικές σχέσεις.
«Με το “όχι” έχω καλή σχέση. Κι αυτό, βέβαια, κατακτάται. Τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτή τη ζωή. Είναι τι θέλεις να κάνεις. Αν δεν είχα κάνει στο παρελθόν τα συγκεκριμένα λάθη, δεν θα είχα αφυπνιστεί να ψάξω πράγματα για μένα. 
Όταν κάνεις λάθη, πονάς, υποφέρεις και στεναχωριέσαι. Κάποια στιγμή αναρωτιέσαι: “Τι κάνω τόσο λάθος;” Αν θέσεις αυτό το ερώτημα στον εαυτό σου, τότε θα εξελιχθείς γιατί θα ψάξεις να βρεις την απάντηση» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός.
Στο πλαίσιο της συναισθηματικής ωριμότητας και της εξέλιξης της ως άνθρωπος η Κατερίνα Λέχου ανέφερε: «Θα μπορούσα να είχα μια πιο σύντομη διαδικασία ωρίμανσης, αλλά αν δεν είχα κάνει τα συγκεκριμένα λάθη δεν θα είχα αφυπνιστεί να ψάξω πράγματα για εμένα. 
Όταν κάνεις λάθη και πονάς, υποφέρεις στεναχωριέσαι, κάποια στιγμή αναρωτιέσαι τι κάνω τόσο λάθος. Αν θέσεις αυτό το ερώτημα στον εαυτό σου θα εξελιχθείς. Η πρώτη ερώτηση είναι να βρεις το γιατί έκανες αυτή την επιλογή. 
Είναι το μοτίβο που έχεις στο μυαλό σου από τους γονείς σου; Έπειτα κοιτάς αν το θες ακόμα. Πολλές φορές διαλέγουμε τον ίδιο άνθρωπο. Εγώ βεβαίως και απέρριψα πράγματα. Άλλαξαν τα γούστα μου, τα θέλω μου. 
Ο σύζυγος μου μου έβγαλε κάτι σαν το μέλι. Δεν μου άρεσε πλέον να έχω έναν άντρα τυπικό ο οποίος σου δημιουργεί ανασφάλεια, είναι άγριος, εριστικός και σκληρός. Ήθελα έναν γλυκό άντρα, που έχει βέβαια και τα αρνητικά του. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Βάζεις προτεραιότητες. Αύριο μπορεί να αλλάξω πάλι.
Ο άνθρωπος μέχρι να πεθάνει πρέπει να αλλάζει. Όταν ακούς “ότι εγώ δεν έχω αλλάξει καθόλου”, τότε πρέπει να φεύγεις». Πρέπει να αλλάξεις αυτά που μπορείς και θες να αλλάξεις. Τα στάσιμα νερά είναι βρώμικα συνήθως.»

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Λέχου: “Δεν μου άρεσε πια να έχω έναν σκληρό και άγριο άντρα δίπλα μου”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7185619370309215685
item