Πρέβεζα: Εκ νέου στα δικαστήρια, ΚΤΕΛ και Σωματείο Ταξί Πρέβεζας Πρέβεζα: Εκ νέου στα δικαστήρια, ΚΤΕΛ και Σωματείο Ταξί Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Εκ νέου στα δικαστήρια, ΚΤΕΛ και Σωματείο Ταξί ΠρέβεζαςΠρέβεζα: Εκ νέου στα δικαστήρια, ΚΤΕΛ και Σωματείο Ταξί Πρέβεζας
Τεράστια απήχηση είχε το άρθρο μας σχετικά με τη διαμάχη που ξεκίνησε ανάμεσα στα ΤΑΧΙ και το ΚΤΕΛ Πρέβεζας. 
Συγκεκριμένα εμείς ψάξαμε και διασταυρώσαμε ότι τα λεωφορεία σταμάτησαν να κάνουν στάσεις μέσα στην Πρέβεζα μετά από δικαστική απόφαση που επέτυχαν οι ιδιοκτήτες των ΤΑΞΙ. 
Το ΚΤΕΛ όμως με νέα δικαστική διαδικασία προσπαθεί να επιτύχει την άρση της απαγόρευσης των στάσεων, όπως μας ενημέρωσε σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία μας ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Πρέβεζας κος Κώστας Παππάς, ο οποίος μας δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Το ότι δεν σταματάνε πλέον τα λεωφορεία μέσα στην πόλη, δεν εξαρτάται από εμάς. Για κάθε στάση που θα κάνουμε έχει διαταχθεί να μας επιβάλλεται πρόστιμο. Αν δεν αλλάξει η δικαστική απόφαση δεν μπορώ να ικανοποιήσω το αίτημα των πολιτών. 

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο νομίζετε, αφού έχουμε καρκινοπαθείς και νεφροπαθείς τους οποίους από την έκδοση της απόφασης και μετά δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε στη στάση του νοσοκομείου. 

Έχουμε αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο και έχουμε προτείνει στο σύλλογο των ΤΑΞΙ να υποχωρήσει για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος αλλά δεν βρήκαμε ανταπόκριση. 

Το ΚΤΕΛ Πρέβεζας δεν έχει κανένα όφελος από αυτό που συμβαίνει, αντιθέτως λυπούμαστε και βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο.

Αντιλαμβανόμαστε και τα συμφέροντα των ΤΑΞΙ που είναι συνάδελφοι αυτοκινητιστές αλλά τώρα, προέχει το συμφέρον του πολίτη από τον οποίο ζούμε όλοι. Εφόσον δεν βρήκα ανταπόκριση από τα ΤΑΞΙ, υποχρεωτικά τη λύση θα τη δώσουν τα δικαστήρια. 

Θα περιμένουμε μέχρι την επόμενη Τρίτη που έχει οριστεί η δικάσιμος. Αν δεν λυθεί μέχρι τότε το πρόβλημα με καλό τρόπο και συνεννόηση, εγώ προσωπικά δεσμεύομαι, ότι δεν πρόκειται να αφήσω τον κόσμο να συνεχίσει να ταλαιπωρείται. Αυτή τη στιγμή όμως τα χέρια μου είναι δεμένα, κατέληξε ο κ.Παππάς.

Εμείς, από την πλευρά του μέσου μας, αναμένουμε την απάντηση των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ καθώς και του Δήμου αλλά και της περιφέρειας.

Πηγή: prevezabest.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Εκ νέου στα δικαστήρια, ΚΤΕΛ και Σωματείο Ταξί Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6162453138672916007
Σχόλια
item