Άρτα: Δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Άρτας στην 84η ΔΕΘ Άρτα: Δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Άρτας στην 84η ΔΕΘ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Άρτας στην 84η ΔΕΘ

Άρτα: Δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Άρτας στην 84η ΔΕΘ
Το Επιμελητήριο Άρτας θα συμμετάσχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Η 84η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Ινδία, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Οι επιμέρους ενότητες της φετινής διοργάνωσης καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο ενδιαφερόντων που αφορά, μεταξύ άλλων, την εκπαίδευση, την αυτοκίνηση, την ενέργεια, την ομορφιά, τη γαστρονομία και την καινοτομία, φιλοξενώντας συνεχείς δράσεις και εκδηλώσεις.

Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να καλύψει το 100% του κόστους ενοικίασης των τετραγωνικών, που μας αναλογούν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, μέσω fax: 2681078654 ή e-mail: epimarta@otenet.gr

Σε περίπτωση μη επάρκειας των τετραγωνικών μέτρων, που θα διατεθούν λόγω αυξημένης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν τα τετραγωνικά και τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής τους.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο Άρτας έως και το έτος 2019.

Επισυνάπτεται η Δήλωση Συμμετοχής
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Άρτας στην 84η ΔΕΘ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 513993538043320678
Σχόλια
item