Γιάννενα: «Σώθηκαν» από το Υπερταμείο τα 57 ακίνητα του Δήμου Γιάννενα: «Σώθηκαν» από το Υπερταμείο τα 57 ακίνητα του Δήμου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: «Σώθηκαν» από το Υπερταμείο τα 57 ακίνητα του Δήμου

Γιάννενα: «Σώθηκαν» από το Υπερταμείο τα 57 ακίνητα του Δήμου
Εξαιρέθηκαν τελικά από τη μεταβίβασή τους στο Υπερταμείο και τα 57 ακίνητα του δήμου Ιωαννιτών που είχαν συμπεριληφθεί στην σχετική λίστα. 
Ο Δήμος Ιωαννιτών είχε καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απόφασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας που συζητήθηκε την Πέμπτη, ωστόσο ο νομικός εκπρόσωπος του Δήμου ενημερώθηκε αρμοδίως ότι η δίκη θα ακυρωθεί, αφού με το ΦΕΚ 1866 της 27ης Μαΐου όλα τα ακίνητα που αφορούσαν στο δήμο Ιωαννιτών, εξαιρούνται.
Η δημοτική αρχή με ανακοίνωσή της τονίζει πως με τον τρόπο αυτό έκλεισε θετικά ένα ζήτημα που είχε εντοπίσει από την αρχή και φρόντισε να το αναδείξει, συγκαλώντας ευρεία σύσκεψη φορέων στο Δημαρχείο, κινούμενη στη συνέχεια τόσο νομικά όσο και πολιτικά για να αποτρέψει μια αρνητική εξέλιξη.
«Για εμάς το συμφέρον του τόπου είναι πάνω από το συμφέρον του Υπερταμείου. Αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην επικαιρότητα το ζήτημα με τα 57 ακίνητα. 
Η Δημοτική Αρχή όχι για λόγους εντυπωσιασμού ή πολιτικής εκμετάλλευσης, αλλά γιατί θεωρεί ότι υπήρχαν συγκεκριμένα κενά τα οποία μπορεί να είχαν αρνητικές συνέπειες για μια σειρά ακινήτων ανέδειξε το θέμα, προκάλεσε μια δημόσια συζήτηση από την οποία εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα και προχώρησε, όπως είχε άλλωστε ανακοινώσει, τόσο σε νομικές όσο και σε πολιτικές κινήσεις προκειμένου να διασφαλίσει το συμφέρον του τόπου. 
Το αποτέλεσμα σίγουρα μας δικαίωσε», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
epirusonline.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «Σώθηκαν» από το Υπερταμείο τα 57 ακίνητα του Δήμου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3935563998748867210
Σχόλια
item