Γιάννενα: Στα Γιάννενα και το Καλπάκι το 4th International Tiger Boxing Cup Γιάννενα: Στα Γιάννενα και το Καλπάκι το 4th International Tiger Boxing Cup | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στα Γιάννενα και το Καλπάκι το 4th International Tiger Boxing Cup

Γιάννενα: Στα Γιάννενα και το Καλπάκι το 4th International Tiger Boxing Cup

Με τη συμμετοχή 120 σπουδαίων αθλητών διοργανώνεται στα Γιάννενα και το  Καλπάκι το 4th International Tiger Boxing Cup, με συνδιοργανωτές το Tiger Boxing Club, τη  Μητρόπολη Ιωαννίνων, την Περιφέρεια Ηπείρου και τους Δήμου Ιωαννιτών και Πωγωνίου .

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη Διεθνή Πυγμαχική συνάντηση στην Ελλάδα και θα  πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην πλατεία Μαβίλη και το Σάββατο 29  Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου.  

Στη διοργάνωση συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο δευτεραθλητής Ευρώπης Βαγγέλης  Νανιτζανιάναπό τον ΠΑΟΚ, οι πρωταθλητές Ελλάδας Μπονόβας Μιχάλης από τα Γιάννενα,  Βορδοναράκης Δημήτρης από Καβάλα, Καραϊτης Χρήστος από Πέραμο, ο Κυριμης  Παναγιώτης του Ολυμπιακού κ ο Ευμορφιαδης Ιωάννης του Παναθηναϊκού. Παράλληλα  συμμετέχουν ελληνικοί σύλλογοι όπως ο Μίνωας Κρήτης με τον Φραγκιαδάκη Μιχαήλ και η  ΑΕΚ Κομοτηνής με τον Γκοδοσιδη Κώστα και οι πρωταθλητές Ιταλίας, Ιρλανδίας, Σερβίας,  Ρουμανίας, Μαυροβουνίου και Κύπρου. 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ.Θωμάς Μπέγκας  έκανε λόγο για μία ενδιαφέρουσα αθλητική διοργάνωση στα πλαίσια προβολής της πόλης.  «Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο γεγονός ότι πρόκειται για μία διαδημοτική  συνεργασία. Συγχαίρουμε τον Α.Ο. Tiger Boxing Club και τον κ. Μάκη Στάθη για την άρτια  διοργάνωση» σημείωσε.  

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης τόνισε: «Είναι μεγάλη μας τιμή η  φιλοξενία του 4ου Διεθνούς Tiger Boxing cup στο Δήμο Πωγωνίου. 

Πρόκειται για μία μεγάλη  διοργάνωση που αποδεικνύει ότι η περιοχή μας έχει όλα τα εχέγγυα για να φιλοξενήσει  σπουδαίους αθλητικούς αγώνες με μεγάλη συμμετοχή αθλητών τόσο από την Ελλάδα όσο  και από το εξωτερικό. 

Ο Δήμος Πωγωνίου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου  για παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλπακίου και είμαστε στο πλευρό τους για  ό, τι χρειαστούν».  
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στα Γιάννενα και το Καλπάκι το 4th International Tiger Boxing Cup
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2435928289233764804
Σχόλια
item