Θεσπρωτία: Αναπάντητα γιατί, για το χαμό 27χρονου μοτοσυκλετιστή στην Ηγ/τσα (Συγκλονιστικό video) Θεσπρωτία: Αναπάντητα γιατί, για το χαμό 27χρονου μοτοσυκλετιστή στην Ηγ/τσα (Συγκλονιστικό video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Αναπάντητα γιατί, για το χαμό 27χρονου μοτοσυκλετιστή στην Ηγ/τσα (Συγκλονιστικό video)

Θεσπρωτία: Αναπάντητα γιατί, για το χαμό 27χρονου μοτοσυκλετιστή στην Ηγ/τσα (Συγκλονιστικό video)
Αναπάντητα είναι τα γιατί, για το χαμό του 27χρονου μοτοσυκλετιστή από την Κατερίνη, που έχασε τη ζωή του στη λιμνοθάλασσα του Δρεπάνου, το πρωί της Κυριακής. 16 Ιουνίου, συμμετέχοντας στην πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών. 

Αυτά τα γιατί, δεν έχουν κάνουν τόσο με τις συνθήκες του δυστυχήματος, αυτές ερευνώνται από τις αρχές, πάντως είναι δεσομένο ότι η κατάσταση του δρόμου δεν είναι καλή, μπορεί να χαρακτηρισθεί και επικίνδυνη, όσο με το ηθικό μέρος της υπόθεσης. 

Γιατί, ένα νεαρό παληκαράκι να φύγει τόσο νωρίς από τη ζωή; Γιατί, να μην προλάβει να τη ζήσει; Γιατί, ενώ ήρθε χαρούμενος και ξέχνοιαστος, να περάσει λίγες ημέρες ευτυχίας, η μοίρα του επεφύλαξε ένα δυσάρεστο τέλος. Και δυστυχώς αυτά τα γιατί, έρχονται πολλές φορές στο προσκήνιο, για πολλούς ανθρώπους, που θυσιάζονται στο βωμό της ασφάλτου. 

Οι πληγές πολλές. Αλλά, αντί να κλείνουν οι υπάρχουσες, ανοίγουν και καινούργιες. Το σχετικό δελτίο τύπου του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας αναφέρει σχετικά: "Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, ότι 27χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, κινούμενος επί της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας-Δρεπάνου, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα την πτώση του στη λιμνοθάλασσα, δεξιά του δρόμου. 

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του γραφείου Τροχαίας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 27χρονος, ο οποίος είχε ήδη ανασυρθεί από προσωπικό του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Ακολούθως παρακολουθείστε βίντεο από την ανάσυρση της μηχανής του άτυχου 27χρονου. http://katoci.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Αναπάντητα γιατί, για το χαμό 27χρονου μοτοσυκλετιστή στην Ηγ/τσα (Συγκλονιστικό video)
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3749156043583768814
Σχόλια
item