Τζένη Μπαλατσινού: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της – «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου»[video] Τζένη Μπαλατσινού: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της – «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου»[video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζένη Μπαλατσινού: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της – «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου»[video]

Τζένη Μπαλατσινού: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της – «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου»[video]
Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Τζένη Μπαλατσινού στην κάμερα της εκπομπής του Πρωινού και στην Αφροδίτη Γραμμέλη. 
Στις 16 Ιουνίου η παρουσιάστρια του Ant1 και ο Βασίλης Κικίλιας θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια λιτή τελετή που θα πραγματοποιηθεί στον ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Το ζευγάρι είναι full in love και περιμένει πως και πως την μεγάλη στιγμή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, την Τζένη θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο 11, 5 ετών γιος της, ενώ οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 100. 
Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» δήλωσε: «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, είναι ο άντρας μου. 
Έχω αγωνία να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου. Έχω δημιουργικό άγχος και την έννοια που έχουμε με τον Βασίλη να είναι όλοι οι άνθρωποι μας εκείνη την ημέρα καλά και άνετα».
Όσον αφορά το νυφικό της και τις προετοιμασίες του γάμου, εκείνη αποκάλυψε: «Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες για το νυφικό. Το νυφικό είναι πολύ απλό, είναι μια πολύ όμορφη δημιουργία των Zeus & Dione». 
Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η τελετή θα είναι λιτή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε την κατάνυξη και την ευλογία».
Τέλος, σχολίασε και την δήλωση του Βασίλη που αφορούσε την απόκτηση ενός παιδιού: «Δεν το σκέφτεται μόνος του. Όλα αυτά πράγματα είναι προσωπικά. Ότι είναι να γίνει θα γίνει και ότι φέρει ο θεός. 
Από εκεί και πέρα αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλον και θεωρώ ότι από μια ηλικία και μετά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία».
Με το καλό!
epirusblog.gr
5 of 5
Τζένη Μπαλατσινού: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της – «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου»[video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6668027994157848636
Σχόλια
item