Γιάννης Tσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα είναι στρατιώτης, πειθαρχημένη και δουλεύει πολύ»

Γιάννης Tσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα είναι στρατιώτης, πειθαρχημένη και δουλεύει πολύ»

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό Tv Έθνος έδωσε, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την Κατερίνα Γερονικολού και την απόφασή τους να συνεργαστούν επαγγελματικά σε θέατρο και σινεμά.

Του χρόνου θα είσαι στη συνέχεια του «Σμύρνη μου αγαπημένη», «Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη», μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού. Αμφιταλαντεύτηκες να βρεθείτε μαζί στη σκηνή;

«Όχι, καθόλου. Η Κατερίνα είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Στρατιώτης, πειθαρχημένη και δουλεύει πολύ και πολύ καλά. 


Είναι ηθο­ποιός που την αφορά πολύ το θέατρα θέλει να μαθαίνει πράγματα. Επίσης θέλω να έχουμε και χρόνο μαζί, γιατί λόγω διαφορετικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων δεν είναι εύκολο να βρεθούμε. Και φυσικά ήταν τιμητική η πρόταση από τη Μιμή Ντενίση. 

Δεν μπορείς να αρνηθείς εύκολα σε έναν τόσο ευφυή και δημιουργικό άνθρωπο. Η παράσταση, που θα ανέβει μου αρέσει πολύ. Σε έναν εξαιρετικό χώρο με ένα πολύ μεγάλο θίασο. Υπάρχει η ασφάλεια του «Σμύρνη μου αγαπημένη» και έρχεται κάτι εξίσου ωραίο με την πρώτη παράσταση. 

Οπότε ασφάλεια δημιουργικό περιβάλλον αλλά και η παρουσία της σχέσης μου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσω έναν πολύ όμορφο επόμενο θεατρικό χειμώνα.»

Όπως είπες δεν καταφέρνετε να βρίσκεστε πολύ με την Κατερίνα λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Τώρα όμως δεν έχεις το άγχος μήπως η επόμενη κοινή επαγγελματική σεζόν φέρει φθορά στη σχέση;

«Όλοι οι άνθρωποι δηλαδή που δουλεύουν μαζί φθείρονται; Σε κάθε επάγγελμα. Όχι, δεν συμφωνώ με αυτό. Η παράσταση είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όταν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον σε αυτό που κάνεις, μόνο θετικά πράγματα μπορεί να φέρει αυτό.»

Θα κάνετε μαζί με την Κατερίνα και μία καινούργια κινηματογραφική ταινία. Ποια είναι η βασική σεναριακή πλοκή;

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σας αρχές Ιουνίου από τη Cinemont Production, στην οποία συμμετέχω και εγώ. Θα είναι μια ερωτική ιστορία με ανατρεπτικό φινάλε. Και θα βγει σας κινηματογραφικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά του 2020.»

Ισχύει ότι ανεξαρτήτως της συνέχειας του «Έλα στη θέση μου» είχατε κοινή επαγγελματική πρόταση με την Κατερίνα για καθημερινή σειρά;

«Πρόταση κανονική δεν υπήρξε, γιατί γνώριζαν οι άνθρωποι ούτως ή άλλως πως προτεραιότητα μου είναι το ’Έλα στη θέση μου. Θα κάνουμε παράσταση και ταινία μαζί. Θα ήταν υπερβολή να κάνουμε και τηλεόραση. Να είμαστε καλά και θα δούμε αργότερα.»
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Tσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα είναι στρατιώτης, πειθαρχημένη και δουλεύει πολύ»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8013782504943868413
item