Rihanna: Γιατί η διάσημη τραγουδίστρια απουσίαζε από το Met Gala 2019; [pic]

Rihanna: Γιατί η διάσημη τραγουδίστρια απουσίαζε από το Met Gala 2019; [pic]
Η Rihanna, έκανε αισθητή την απουσία της από το φετινό Met Gala, στο οποίο αμέτρητοι καλεσμένοι προσπάθησαν να κατανοήσουν και να δείξουν με τις εμφανίσεις τους τι είναι η camp αισθητική, που ήταν το θέμα του σπουδαιότερου γεγονός της μόδας. 
Η ανεπίσημη βασίλισσα του ετήσιου Met Gala, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης δεν ήταν εκεί, αλλά σχολίασε στο Instagram ποια ήταν η αγαπημένη της εμφάνιση της βραδιάς (η Anna Wintour, διευθύντρια της Vogue).
Όλοι αναρωτήθηκαν που ήταν η τραγουδίστρια της R&B και ποπ και επιχειρηματίας και πως μπόρεσε να το κάνει αυτό; (να είναι απούσα).

Αν και ποτέ δεν έκανε καμία επίσημη δήλωση σχετικά με το γιατί έχασε το γκαλά, η Rihanna έδωσε μία ιδέα στους θαυμαστές της στο Instagram για το τι έκανε, αντί να συγχρωτίζεται με διασημότητες ντυμένες χάμπουργκερ ή πολυέλαιος (Katy Perry).
Περίπου στις 8:30 μμ τη Δευτέρα το βράδυ, όταν έγινε φανερό ότι η σταρ δεν θα έφθανε στο γκαλά, κάποιος έγραψε στο Twitter «η Rihanna στο σπίτι παίζει με το μακιγιάζ». Από τις εκατοντάδες αναρτήσεις εκείνη τη νύχτα, το μάτι της RiRi έπεσε στη συγκεκριμένη.
Το αποτύπωσε και το ανάρτησε στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία των προϊόντων της Fenty Beauty και τη λεζάντα «met ball 2019», πράγμα που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα ήταν στο σπίτι είχε άλλες ασχολίες που είχαν να κάνουν με τα προϊόντα της.
Στις ιστοσελίδες διεθνών περιοδικών μόδας κυριαρχούν φωτογραφίες από τις αξέχαστες εμφανίσεις της στο Met Gala, τις προηγούμενες χρονιές. 
Στο περσινό γκαλά του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Met με θέμα «Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία» φόρεσε δημιουργία Maison Margiela που θύμιζε τα άμφια του Πάπα.
Το 2017 το θέμα ήταν το έργο της avant garde σχεδιάστριας του οίκου Comme des Garcons, Rei Kawakubo και η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με τουαλέτα Comme des Garçons. 
Το 2015 το θέμα ήταν η Κίνα και η Rihanna εμφανίστηκε με κίτρινη τουαλέτα Guo Pei, με μία από τις μακρύτερες ουρές που εμφανίστηκαν ποτέ στο Met Gala.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Rihanna: Γιατί η διάσημη τραγουδίστρια απουσίαζε από το Met Gala 2019; [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5061756843097554722
item