Μητσοτάκης για Marfin: Πέρασαν 9 χρόνια χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη

Μητσοτάκης για Marfin: Πέρασαν 9 χρόνια χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη

Στην επέτειο της τραγωδίας στη Μarfin, αναφέρεται σε ανάρτηση του ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αγγελική Παπαθανασοπούλου, Παρασκευή Ζούλια, Επαμεινώνδας Τσάκαλης. Πέρασαν 9 χρόνια από τη δολοφονία τους, 9 χρόνια χωρίς να έχει αποδοθεί Δικαιοσύνη. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι ζωές που χάθηκαν στη Marfin θα είναι πάντα η τραγική υπενθύμιση για αυτά που έγιναν, όσο ο διχασμός, η ρητορική του μίσους και η τυφλή βία κυριαρχούσε», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στο twiter για τη Marfin.

Με ένα βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθύνεται σε αυτούς που συνέπραξαν στο τριπλό έγκλημα της Μαρφίν και τους λέει ότι θα ζουν πάντα με τους εφιάλτες τους.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού βρέθηκε σήμερα το πρωί, έξω από τα καμένα της Σταδίου και είπε: «Ξανά εδώ. Για ένατη χρονιά. Για την Παρασκευή, την Αγγελική, τον Επαμεινώνδα.

Αλλά και για αυτούς που έβαλαν την φωτιά. Αυτούς που δεν άφησαν την πυροσβεστική να προσεγγίσει. Αυτούς που φώναζαν ‘’αφήστε τους να καούν’’. Να ξέρουν ότι δεν ξεχνάμε το έγκλημά τους. Να ξέρουν ότι θα τους το θυμίζουμε κάθε χρόνο. Για να ζουν μόνο με τους εφιάλτες τους».

«5 Μάη 2010. Εμπρησμός Marfin. Τρεις ψυχές ζητούν δικαίωση. Τρεις ψυχές, που χάθηκαν άδικα από δολοφονικά χέρια, που κρατούσαν μολότοφ. Ας το έχουν αυτό καλά στο μυαλό τους οι ιθύνοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης, που τολμά να προτείνει την υποβάθμιση του κακουργήματος της κατασκευής και κατοχής μολότοφ απλά σε πλημμέλημα.

Ας έχουμε όλοι μας υπόψη, ότι, όταν υπάρχουν κοινωνικές εντάσεις, κάποια οργανωμένα κυκλώματα το εκμεταλλεύονται. Κάποιοι, για να πετύχουν οικονομικούς ή πολιτικούς σκοπούς, γίνονται, τάχα, ανώνυμο πλήθος και σκοτώνουν… την ελευθερία, τη δημοκρατία, τον συνάνθρωπο.
Απέναντι σε αυτούς ο λαός ενώνεται. Ας το έχουν και αυτοί υπόψη τους…», δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Νίκος Μαυραγάνης.

epirusblog.gr
5 of 5
Μητσοτάκης για Marfin: Πέρασαν 9 χρόνια χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1472827469184790126
item