Έτοιμοι για τις Πολεμικές Μοίρες …Οι Μαχητές του Γιάνναρου

Έτοιμοι για τις Πολεμικές Μοίρες …Οι Μαχητές του Γιάνναρου
Τελετή Πέρατος Πτητικής Εκπαίδευσης 90ης Σειράς Ιπταμένων
Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 , πραγματοποιήθηκε η τελετή πέρατος της πτητικής εκπαίδευσης των Ανθυποσμηναγών της 90ης Σειράς Ιπταμένων, στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης

Αέρος, στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ απένειμε στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Κωνσταντίνο Κουτσιαρή, αρχαιότερο Έλληνα Ανθυποσμηναγό της 90ης Σειράς και στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Τσιολάκη, πρωτεύσαντα στην πτητική εκπαίδευση…

Αλλά τους επαίνους και τα βραβεία για την αποφοίτησή τους στους. Ανθυποσμηναγούς , ενώ στην ομιλία του προς τους αποφοιτήσαντες τους συνεχάρη για την επιτυχή ολοκλήρωση της πτητικής τους εκπαίδευσης και τους ζήτησε να είναι άριστοι επαγγελματίες δίνοντας έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση, στην τυποποίηση, στην πειθαρχεία και στην ασφάλεια.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γιάνναρος, αντιπροσωπεία Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές, καθώς και συγγενείς των Ανθυποσμηναγών.
epirusblog.gr
5 of 5
Έτοιμοι για τις Πολεμικές Μοίρες …Οι Μαχητές του Γιάνναρου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2358638596659005180
item