Γιάννενα: Οι Γιαννιώτες σταύρωσαν με κριτήριο την εντοπιότητα!

Γιάννενα: Οι Γιαννιώτες σταύρωσαν με κριτήριο την εντοπιότητα!

Υποψηφίους που θεωρούν δικούς τους, είτε λόγω εντοπιότητας, είτε εξαιτίας κάποιας ιδιαίτερης σχέσης με την περιοχή μας ψήφισαν οι πολίτες του Νομού Ιωαννίνων στις πρόσφατες ευρωεκλογές, όπως αποδεικνύει η καταμέτρηση των σταυρών (σχετικός πίνακας δημοσιεύεται στη σελίδα 11).

Με ενσωματωμένο το 98,42% του συνόλου των εκλογικών τμημάτων, πρώτη στο Νομό μας έρχεται σε σταυρούς η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία, ως γνωστόν, έχει θητεύσει παλιότερα ως Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων αλλά και ως τοπική βουλευτής της Ν.Δ.. 


Η κ. Ασημακοπούλου αγγίζει τους 9.000 σταυρούς και την ακολουθεί με διαφορά μεγαλύτερη των 1.000 σταυρών ο πρώτος πανελλαδικά Στέλιος Κυμπουρόπουλος. 

Τρίτος έρχεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με κάτι παραπάνω από 7.000 σταυρούς και ακολουθεί ο Γιώργος Αμυράς (επίσης με Ηπειρωτικές ρίζες) με 4.400 σταυρούς περίπου, ενώ ο συμπατριώτης μας δικηγόρος Νίκος Γιαννής κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 2.400 σταυρούς.

Το ίδιο ισχύει και από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, όπου στον Νομό Ιωαννίνων πρώτευσε η Γιαννιώτισσα πρ. υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη με κάτι παραπάνω από 6.500 σταυρούς. Δεύτερος έρχεται ο νυν ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης που επίσης κατάγεται από την Ήπειρο. 


Όσον αφορά στο ΚΙΝ.ΑΛ, ο συμπατριώτης μας πρώην μπασκετμπολίστας Σάκης Τζαλαλής καταλαμβάνει την έκτη θέση στο Νομό Ιωαννίνων με 1.032 σταυρούς, ενώ από τους υποψηφίους του ΚΚΕ ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων Νίκος Έξαρχος φιγουράρει στην πρώτη θέση στον Νομό με 2.096 σταυρούς, όπως και ο Νίκος Βακολίδης, υποψ. στο Μερα25 με 528 σταυρούς.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Οι Γιαννιώτες σταύρωσαν με κριτήριο την εντοπιότητα!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5120707001412192699
item