Αστυνομικοί σπρώχνουν καθαρίστριες που ζητούν συνάντηση με συνεργάτες του Τσίπρα -Ενταση και λιποθυμίες [εικόνες & βίντεο] Αστυνομικοί σπρώχνουν καθαρίστριες που ζητούν συνάντηση με συνεργάτες του Τσίπρα -Ενταση και λιποθυμίες [εικόνες & βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αστυνομικοί σπρώχνουν καθαρίστριες που ζητούν συνάντηση με συνεργάτες του Τσίπρα -Ενταση και λιποθυμίες [εικόνες & βίντεο]

Αστυνομικοί σπρώχνουν καθαρίστριες που ζητούν συνάντηση με συνεργάτες του Τσίπρα -Ενταση και λιποθυμίες [εικόνες & βίντεο]

Ενταση προκλήθηκε στη συγκέντρωση των καθαριστριών του Δρομοκαιτειου όταν αυτές και μέλη της ΠΟΕΔΗΝ προσπάθησαν να φτάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συναντηθούν με συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Oπως καταγγέλλουν, βρίσκονται στο σημείο από τις 9.00 το πρωί και ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί καν για το αν θα υπάρξει συνάντηση. Οι παραταγμένες αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους διαδηλωτές με τις ασπίδες τους. 

Οι συγκεντρωμένοι ενημέρωσαν τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ ότι αν δεν υπάρχει άμεσα απάντηση από το γραφείο του πρωθυπουργού θα αποπειραθούν εκ νέου να φτάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι διαδηλωτές, μάλιστα, εκτόξευσαν καρβέλια ψωμί προς την πλευρά των αστυνομικών προκειμένου αυτά όπως είπαν να φτάσουν στον κ. Τσίπρα.Επιπλέον, καταγγέλλουν τον πρωθυπουργό για τη στάση της αστυνομίας απέναντι τους, λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση που είχε με τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Οπως λένε, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για λύση στο ζήτημα των καθαριστριών καθώς αν προκηρυχθούν επισήμως οι εκλογές δεν θα είναι δυνατό να προχωρήσουν οι ανανεώσεις των συμβάσεων τους.

Αυτή τη στιγμή οι διαδηλωτές κινούνται επί της Βασιλίσσης Σοφίας με σκοπό να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου από παράπλευρες οδούς, παρακάμπτοντας τον αστυνομικό φραγμό.Η ένταση έχει τώρα μεταφερθεί στην οδό Ρηγίλλης όπου και εκεί οι διαδηλωτές συνάντησαν μπροστά τους ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των αντεγκλήσεων μια εκ των καθαριστριών αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Το βλέμμα της καθαρίστριες μιλά από μόνο του

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συγκέντρωση μόλις 40 με 50 καθαριστριών και μελών της ΠΟΕΔΗΝ έχουν κινητοποιηθεί υπεράριθμες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ με έξι (!) κλούβες και τουλάχιστον τέσσερις διμοιρίες να έχουν αποκλείσει κάθε πρόσβαση προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Ειδικότερα, αποκλεισμένες είναι οι οδοί Ηρώδου Αττικού, Ρηγίλλης και Μουρούζη, με το γεγονός να έχει προκαλέσει την οργή αρκετών περαστικών που προσπαθούν να διασχίσουν τους εν λόγω δρόμους για να φτάσουν στα σπίτια ή τις δουλειές τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν συνάντηση με ανθρώπους του πρωθυπουργού

Πάντως, μετά την ένταση και τη λιποθυμία της καθαρίστριας, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ενημερώθηκε ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας και των εργαζομένων του Δρομοκαιτειου θα γίνει δεκτή στις 11.00 το πρωί της Κυριακής στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να δοθεί λύση στο ζήτημα.

Αυτήν την ώρα οι συγκεντρωμένοι απομακρύνονται από το σημείο ενώ σταδιακά αποχωρούν και οι ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.iefimerida.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Αστυνομικοί σπρώχνουν καθαρίστριες που ζητούν συνάντηση με συνεργάτες του Τσίπρα -Ενταση και λιποθυμίες [εικόνες & βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3828222941025318269
Σχόλια
item